Skip to main content

I AM SECRET ADMIRE ??

hi there . .
korang mungkin pelik dan hampir tak percaya  bila saya kata bahawa saya sebenarnya suka , minat kat 'suaminya orang' haaa . . pecah tembelang dah ni ? katanya inilah sikap buruk blogger yg menggunakan blognya sebagai diary ! habis semua dia luahkan di blog,dah tu hampir semua kawan-kawan bloggernya baca dan MEREKA TAHU !!! haish  jap. . jap . . cerita saya belum habis lagi .

bila dia hadir dalam kehidupan saya ,dan seringkali tepandang wajah dia ,mata saya kompem tak berkelip , jantung saya dupdap macam nak meletup ! dan suara halus yg keluar dari kerongkong sempit saya ialah  . . waw . . .here you are  , you are my man . . .  *tapi kalau ada mama ,saya akan cakap dalam hati je ,takut mama marah ;)

namun ,peliknya walaupun saya tau dia ada isteri,ada anak, ada ramai perempuan disekeliling nya saya tetap kata dia yg saya suka !! gila ke hape saya ni ? entahlah . .tapi tu lah realitynya ! lihat tubuhnya yg berketul-ketul macam kentang holland , muka dia yg manis macam madu lebah kampung bila tersenyum , suara dia yg tak garau sangat dan tak halus sangat ,dan penampilan dia yg seakan hero holywood saya mr jhonny dip  . . .akhirnya saya akur dialah pujaan saya untuk keseluruhan jejaka semalaya ni !! alamak banyak cakap pulak ,nak tenguk wajah beliau ??  jum . .




ahha ada lagi . .



wow . .

ko ade ??? ahaaa . .


oh makkaw haha
kenapa saya suka dan minat beliau ? senang je, bila dia belakun ,dia belakun dengan sempurna sehinggakan saya rasa yg saya sedang berlakun disisinya haha dan bila dia bercakap dengan wartawan pun maintain je mood dia tak serabut ! i love this ! dan lagi satu yg buat saya minat sangat kat dia ialah dia jadikan isteri comel dia tu sebagai PA dia  . . waw best la tu ,taklah si isteri bosan dok menunggu dia kat rumah je ,sambil melayan karenah anak-anak ,at least isteri dia tau bagaimana suami dia buat kerja untuk mencari rezeki untuk keluarga  . . wow . .  abang Aroon Aziz memang power  .  .eh . .memang awesome ! power tak power bukan kerja saya nak komen oke haha . . gurau je bro !!

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx