ITS COME TRUE BOY

kisah si boy . . .

boy happy sebab dia ada girl sekarang dlm hidupnya ,hari-hari hanya girl yg dia ingat ,dah takde orang lain lagi dah . .

boy happy sebab girl sayang gila kt boy ,hari-hari ucap rindu ,hari-hari ucap sayang dan kata-kata cinta sampai boy tak pandang perempuan lain dah sekarang ni ! dalam hati boy hanya girl ,girl dan girl . .

bila sembang girl suka merajuk ,yup tapi boy suka !! sebab bila girl merajuk pasti boy terkial-kial nak pujuk sebab boy takde pengalaman memujuk ! dan boy juga tau, girl merajuk tak lama mana pun paling lama pun 2 hari je ! boy masih rilex . . .

kata girl pada boy. . . apa yg terjadi saya akan tetap sayang awak selagi saya masih berakal waras ,lainlah jika saya dah hilang ingatan nanti . .tu bukan salah saya  . . dan kata boy . . ye sayang  . .  saya paham . .  kita cuba teruskan segalanya yg kita ada ini walaupun esok tu bukan kita tahu . . .

hari-hari yg mendatang telah buat boy makin lena didalam kasih sayang yg girl berikan . . . kata girl semua ni adalah ikhlas buat boy dan semua ni kerana Allah  . . boy akur . . .

tapi yg sebenarnya  . .

dalam gelak girl yg manja tu  . .
boy akan rindu suara girl satu hari nanti

dalam gurau senda ,usik mengusik girl  itu ..
boy akan terasa sunyi satu hari nanti

dalam pelukan kasih sayang girl sekarang ni ..
boy akan kehilang girl dan yg tinggal hanya kenangan berdua

dalam kata rindu girl pada boy tiap hari tu..
boy akan terus diburu rindu bila sampai ketikanya.

dalam ucapan sayang girl tiap masa utk boy itu
boy akan ditinggalkan jua akhirnya oleh kekasihnya

walaupun girl kata hanya boy di hatinya namun boy kena tau girl hanyalah diberi pinjam oleh  Allah utk boy dan girl adalah milik Allah  !!!! dimana satu saat nanti  . . Allah akan ambil girl lebih awal dari boy  . .  dan boy gagal menikmati kasih sayang girl dengan lebih hebat lagi seperti yg mereka harapkan selama ini . . ''bila segalanya menjadi halal '' ....''you are mine dear. . . '' ye itu janji boy akan menghalalkan semua yg haram milik mereka sekarang ini  . . segalanya kerana Allah . . .

tapi boy tak tahu  .  . . girl sekarang bukan girl yg dulu !

kalau dulu girl seorang yg berjiwa kuat ! bersemangat dan tak putus asa  .  . .namun sekarang  . .  girl seorang gadis yg berjiwa lemah dan hanya mampu menghitung hari demi hari untuk mengadap Penciptanya  dan untuk meninggalkan boy yg amat di sayanginya itu  . .  .

kata girl dalam hati  . .   kalau boleh saya undurkan masa . . .  saya nak awak jadi cinta pertama saya dan ketika itu biarpun umur awak baru setahun !!!! dan sekarang diusia saya yg saya ada ini  .. saya mampu menyayangi awak selama 20 tahun sebelum saya pergi meninggalkan awak sayang . .  .

andai boy tau bahawa girl pernah berkata dalam hatinya  .. . you are the only boy i have in this world  . . .  .




Comments