Skip to main content

ITS COME TRUE BOY

kisah si boy . . .

boy happy sebab dia ada girl sekarang dlm hidupnya ,hari-hari hanya girl yg dia ingat ,dah takde orang lain lagi dah . .

boy happy sebab girl sayang gila kt boy ,hari-hari ucap rindu ,hari-hari ucap sayang dan kata-kata cinta sampai boy tak pandang perempuan lain dah sekarang ni ! dalam hati boy hanya girl ,girl dan girl . .

bila sembang girl suka merajuk ,yup tapi boy suka !! sebab bila girl merajuk pasti boy terkial-kial nak pujuk sebab boy takde pengalaman memujuk ! dan boy juga tau, girl merajuk tak lama mana pun paling lama pun 2 hari je ! boy masih rilex . . .

kata girl pada boy. . . apa yg terjadi saya akan tetap sayang awak selagi saya masih berakal waras ,lainlah jika saya dah hilang ingatan nanti . .tu bukan salah saya  . . dan kata boy . . ye sayang  . .  saya paham . .  kita cuba teruskan segalanya yg kita ada ini walaupun esok tu bukan kita tahu . . .

hari-hari yg mendatang telah buat boy makin lena didalam kasih sayang yg girl berikan . . . kata girl semua ni adalah ikhlas buat boy dan semua ni kerana Allah  . . boy akur . . .

tapi yg sebenarnya  . .

dalam gelak girl yg manja tu  . .
boy akan rindu suara girl satu hari nanti

dalam gurau senda ,usik mengusik girl  itu ..
boy akan terasa sunyi satu hari nanti

dalam pelukan kasih sayang girl sekarang ni ..
boy akan kehilang girl dan yg tinggal hanya kenangan berdua

dalam kata rindu girl pada boy tiap hari tu..
boy akan terus diburu rindu bila sampai ketikanya.

dalam ucapan sayang girl tiap masa utk boy itu
boy akan ditinggalkan jua akhirnya oleh kekasihnya

walaupun girl kata hanya boy di hatinya namun boy kena tau girl hanyalah diberi pinjam oleh  Allah utk boy dan girl adalah milik Allah  !!!! dimana satu saat nanti  . . Allah akan ambil girl lebih awal dari boy  . .  dan boy gagal menikmati kasih sayang girl dengan lebih hebat lagi seperti yg mereka harapkan selama ini . . ''bila segalanya menjadi halal '' ....''you are mine dear. . . '' ye itu janji boy akan menghalalkan semua yg haram milik mereka sekarang ini  . . segalanya kerana Allah . . .

tapi boy tak tahu  .  . . girl sekarang bukan girl yg dulu !

kalau dulu girl seorang yg berjiwa kuat ! bersemangat dan tak putus asa  .  . .namun sekarang  . .  girl seorang gadis yg berjiwa lemah dan hanya mampu menghitung hari demi hari untuk mengadap Penciptanya  dan untuk meninggalkan boy yg amat di sayanginya itu  . .  .

kata girl dalam hati  . .   kalau boleh saya undurkan masa . . .  saya nak awak jadi cinta pertama saya dan ketika itu biarpun umur awak baru setahun !!!! dan sekarang diusia saya yg saya ada ini  .. saya mampu menyayangi awak selama 20 tahun sebelum saya pergi meninggalkan awak sayang . .  .

andai boy tau bahawa girl pernah berkata dalam hatinya  .. . you are the only boy i have in this world  . . .  .




Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx