Skip to main content

KECIL-KECIL BUT AWESOME . . 'HOT'

lepak muka buku ni kadang-kadang bila masuk wall adik-adik yg bawah umur ni memang lucu ! kali ni saya nak kongsikan apa yg saya jumpa pada wall seorang adik perempuan yg baru lepas UPSR . .  memang tak terfikir yg dia budak bawah umur lagi bila baca status yg dia kongsikan dekat kawan-kawannya . . bytheway . . inilah dunia sosial. . yg muda. . yg tua mampu menampilkan diri jauh dari yg realitynya  . . hati-hati  . . .

status   yg buat saya gelak golek-golek disini  . . :

 *Seriuosly, aku respect dengan playboy. Dia sanggup melayan kerenah girlfriend yang ramai dengan sabar. Sanggup menghabiskan kredit untuk Otp dan texting dengan pasangannya. Yang paling awesome bila dia pandai untuk bahagikan kasih sayangnya kepada si wanita yang malang tu......


*Bila seseorang BERUBAH....
Jangan di UNGKIT kisah silamnya...
Kita tidak pernah tahu betapa SUSAHNYA dia cuba MELUPAKAN kisah silamnya itu kan???


*One day you'll BE MINE — feeling loved.

*Marah seorang perempuan akan berakhir dengan tangisan. Kalau tak tahu nak memahami, cukuplah kamu menghargai.Hargailah seorang perempuan dengan sebaik-baiknya kerana satu masa nanti, wanita itulah yang akan bergelar Isteri dan Ibu kepada anak-anakmu..

*Kapel ngan org susah pon jdi masalh..asal nk bising2..kecoh2..suka hatilah..sbb CINTA TU TAK BESYARAT kan??
 
 *Cerita pasal EX tu perkara biasa , tapi kembali pada EX tu takkan terjadi . Bak kata Taylor Swift "We Are Never Ever Getting Back Together".

DAN yg paling best tu . . . dia update photo yg ni . . kahkahkah . . opsss . . so sweet la dia ni awak . . i like this little girl ok!! dia memang terbaik ,walaupun baru berumur 12 tahun hehehe


Photo

  

opss . .cukup la tu ye . .  sweet gila status-status dia kan awak . .  rasanya status kakak-kakak dan abang-abang  pun tak sehebat adik ni  . .kalau kakak-kakak dan abang-abang biasanya update status emo jek memanjang * termasuk la orang yg buat entri ni heeee . .  .peace . .

 

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx