KECIL-KECIL BUT AWESOME . . 'HOT'

lepak muka buku ni kadang-kadang bila masuk wall adik-adik yg bawah umur ni memang lucu ! kali ni saya nak kongsikan apa yg saya jumpa pada wall seorang adik perempuan yg baru lepas UPSR . .  memang tak terfikir yg dia budak bawah umur lagi bila baca status yg dia kongsikan dekat kawan-kawannya . . bytheway . . inilah dunia sosial. . yg muda. . yg tua mampu menampilkan diri jauh dari yg realitynya  . . hati-hati  . . .

status   yg buat saya gelak golek-golek disini  . . :

 *Seriuosly, aku respect dengan playboy. Dia sanggup melayan kerenah girlfriend yang ramai dengan sabar. Sanggup menghabiskan kredit untuk Otp dan texting dengan pasangannya. Yang paling awesome bila dia pandai untuk bahagikan kasih sayangnya kepada si wanita yang malang tu......


*Bila seseorang BERUBAH....
Jangan di UNGKIT kisah silamnya...
Kita tidak pernah tahu betapa SUSAHNYA dia cuba MELUPAKAN kisah silamnya itu kan???


*One day you'll BE MINE — feeling loved.

*Marah seorang perempuan akan berakhir dengan tangisan. Kalau tak tahu nak memahami, cukuplah kamu menghargai.Hargailah seorang perempuan dengan sebaik-baiknya kerana satu masa nanti, wanita itulah yang akan bergelar Isteri dan Ibu kepada anak-anakmu..

*Kapel ngan org susah pon jdi masalh..asal nk bising2..kecoh2..suka hatilah..sbb CINTA TU TAK BESYARAT kan??
 
 *Cerita pasal EX tu perkara biasa , tapi kembali pada EX tu takkan terjadi . Bak kata Taylor Swift "We Are Never Ever Getting Back Together".

DAN yg paling best tu . . . dia update photo yg ni . . kahkahkah . . opsss . . so sweet la dia ni awak . . i like this little girl ok!! dia memang terbaik ,walaupun baru berumur 12 tahun hehehe


Photo

  

opss . .cukup la tu ye . .  sweet gila status-status dia kan awak . .  rasanya status kakak-kakak dan abang-abang  pun tak sehebat adik ni  . .kalau kakak-kakak dan abang-abang biasanya update status emo jek memanjang * termasuk la orang yg buat entri ni heeee . .  .peace . .