KINI TIADA MAAF BAGIMU !

pepagi mood menjunam turun !punca ?? entah  . .tak pasti tapi ayat tanpa suara itu lebih dasyat dari pekikkan gunung api di jawa timur hari tu !! i hate that !!

Kagerou Project/Kagerou Days - Enomoto Takane


orang lain berkelahi ,tanpa usul periksa saya dikaitkan ! untuk apakah ? hot sangat kah saya ni ???? memang mereka tu kawan baik saya sekarang tapi jika mereka bergaduh pun tak mungkin sebab saya  . . . siapakah saya untuk direbut ??? bukan kah ini sangat tidak adil untuk saya ??  aaah . .kecewa sangat-sangat sekarang ni . .

apa salah nya kalau bertanya dulu pada tuan empunya diri siapakah punca pergaduhan itu ? cik Lyenda ixati kah punca nya atau pun si nora danish kah ? atau si maya karin kah ?? please lah bukan saya sorang je perempuan di alam maya ni . .ada jutaan lagi perempuan yg awak perlu syak !!!

awak bukan sehari dua mengenali saya  so  kenapa mesti fikir yg negetif tentang saya  ??? 
perhh sakit nya hati !Ibara-sempai crying



ok fine mungkin ini salah saya sebab terlalu peramah dengan kawan-kawan muka buku so sewenangnya saya dipersalahkan dalam hal ni !! dan insan yg suka menuduh ini layakkah disimpan dalam hidup saya lagi ??? '' lu fikirlah sendiri beb '' . . .

Untitled

awak  . .oo awak . . menuduh  . menfitnah  . bersyak wasangka itu bukan satu aktiviti yg baik untuk minda sebenarnya !! tetapi bersangka baik dan sentiasa berfikiran positif itulah yg akan menjadikan awak seorang insan yg sentiasa dihormati dan kekal disayangi .  .

dan mulai saat ini  . . saya bagaikan tidak dapat memaafkan awak lagi  . dan rasa hormat saya kat awak pun dah makin luntur dari saat saya baca text dari awak tadi dan akibatnya  awak dah kecewakan hati saya 100% !!!! dan terima untuk itu ~ selamat tinggal dari saya . . .


Kagerou Project/Kagerou Days - Kido

Comments

Anonymous said…
xperlu la simpan,,bkn bleh buat budu /tempoyak pon