MACAM-MACAM HAL

when we story about heart , we can ask everyone how much its will go on . .  several time or everytime . .  sometime or anytime ? haha mata mamai ni kalau layan speaking London mungkin sepatah haram korang tak tahu nak jawap nanti . .

but when Celine Dion nyanyikna lagu ni rasa saya macam saya berada di negeri atas awan ,duduk atas kerusi malas . . sambil korek telinge haha ..awesome   . . . how the sweet moment  kan sayang . . eh ! siapa yg sayang saya tu ekk . . .emm lupakan je la . . .

ahh merepek-repek !! jangan pernah terfikir untuk santai-santai dalam suasana 1.30am ni , malam ni saya lepak facebook tak lama sangat sebab menukar profile dengan karektor lelaki memang meletihkan ! sebabnya ramai kawan-kawan lelaki tak suka ! hehehe fb saya suka saya lah nak buat apakan . . do i care ??

awak pengemar muka buku ? ok fine  . .apa yg menariknya bila kita membuat status di muka buku kita tu . .bila update je status di wall ,maka dengan rasa rendah dirinya nanti someone akan terasa ,padahal status itu bukan pun dituju khas untuk nya  . .*ni kira part perasan la ni *  haha

lagi-lagi macam saya yg sikit sengal ni . . hampir semua status yg saya update tu  bukan ditujukan untuk sesiapa pun ,namun begitu nanti ada je yg terasa olehnya  . . hollaaaa . .   korang ni sensitif sangat la sayang . .  semua status saya tiada berkaitan dengan yg hidup mau pun yg telah meninggal dunia .  . emmm kalau ada pun ,akan saya mention nama mereka disitu . .  .*ingat jangan perasan lagi ok*

penggunaan  nick name baru dan menggunakan gambar lelaki di muka buku saya adalah disebabkan saya dah letih jadi perempuan di alam maya tu dan rasanya saya nak try pula jadi lelaki  . .agak-agak rating naik ke tak ekk . . .hahaha

dp lelaki pertama !




Comments