MENGIGAU YG KEJAM

hai   . .  sabtu datang lagi bersama senyuman saya yg semakin lesu disini . . dah habis dah seminggu kan ,saya ni kadang-kadang rasa pelik juga pantasnya masa berlalu ,pejam celik..pejam celik dah seminggu ..siang malam ..siang malam dan sebulan . .  makan tidur ..makan tidur dan setahun . .eh . . *merepek*

 10.gif

ada satu kejadian yg pertama kali belaku dlm hidup saya malam tadi . .dalam jam 3 am waktu tu saya sudah tidur ,tiba-tiba terdengar suara handphone saya berbunyi *tanda ada sms masuk*

bila saya tekan kat button open send ...text yg keluar ialah ?? ni bermakna orang yg send tu tanya 'apakah' eh . . err . .  . saya terkejut ...apakah text yg saya send kat dia sampaikan dia sebinggung  itu ? sedangkan saya ketika itu masih lagi dalam mood tidur ! bilakah  saya menghantar text kat dia??

dengan mood mamai bercampur terkejut ,saya pun balas text itu dengan zzz . .  hehex boleh pulak gitu kan ...dan kemudian saya dan dia berbalas text yg saya pun dah lupa massage apekah yg kami sembangkan . .serious !! saya tak sedar masa tu !!! dan apa yg saya sedar pagi tadi saya tenguk betry handphone saya 'kong' dan handphone saya 'padam' . .

awak. . .  orang yg saya send tu bukan selalu pun saya massage dia ..mungkin dia terkejut kot masa  terima masage mengigau saya tu hahaha..opsss...kalau lah tau awek dia ...ade mati saya dikerjakan  . .  hahaha . .ampun kan hamba tuanku , hamba janji lepas ni tiada lagi kejadian serupa belaku lagi antara kita...

dan jika dia baik hati..saya nak tau jugak lah...apakah texts yg saya dah hantar kat dia malam tadi ..aduh..segan ada..malu mestilah ada . . yg lebih teruk rasanya ni.. jatuhlah standart awek -awek saya ni . .pepagi buta sms pak we orang  . .hahahadehh . . .  
kejamnya igauan saya .!!!

heytheresexy.gif


Comments