Skip to main content

MENGIGAU YG KEJAM

hai   . .  sabtu datang lagi bersama senyuman saya yg semakin lesu disini . . dah habis dah seminggu kan ,saya ni kadang-kadang rasa pelik juga pantasnya masa berlalu ,pejam celik..pejam celik dah seminggu ..siang malam ..siang malam dan sebulan . .  makan tidur ..makan tidur dan setahun . .eh . . *merepek*

 10.gif

ada satu kejadian yg pertama kali belaku dlm hidup saya malam tadi . .dalam jam 3 am waktu tu saya sudah tidur ,tiba-tiba terdengar suara handphone saya berbunyi *tanda ada sms masuk*

bila saya tekan kat button open send ...text yg keluar ialah ?? ni bermakna orang yg send tu tanya 'apakah' eh . . err . .  . saya terkejut ...apakah text yg saya send kat dia sampaikan dia sebinggung  itu ? sedangkan saya ketika itu masih lagi dalam mood tidur ! bilakah  saya menghantar text kat dia??

dengan mood mamai bercampur terkejut ,saya pun balas text itu dengan zzz . .  hehex boleh pulak gitu kan ...dan kemudian saya dan dia berbalas text yg saya pun dah lupa massage apekah yg kami sembangkan . .serious !! saya tak sedar masa tu !!! dan apa yg saya sedar pagi tadi saya tenguk betry handphone saya 'kong' dan handphone saya 'padam' . .

awak. . .  orang yg saya send tu bukan selalu pun saya massage dia ..mungkin dia terkejut kot masa  terima masage mengigau saya tu hahaha..opsss...kalau lah tau awek dia ...ade mati saya dikerjakan  . .  hahaha . .ampun kan hamba tuanku , hamba janji lepas ni tiada lagi kejadian serupa belaku lagi antara kita...

dan jika dia baik hati..saya nak tau jugak lah...apakah texts yg saya dah hantar kat dia malam tadi ..aduh..segan ada..malu mestilah ada . . yg lebih teruk rasanya ni.. jatuhlah standart awek -awek saya ni . .pepagi buta sms pak we orang  . .hahahadehh . . .  
kejamnya igauan saya .!!!

heytheresexy.gif


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx