Skip to main content

MR ARROGANT DI PAGE ??

hai rindu  :)
salam maal hijrah buat semua  ..apa azam baru ? nak tambah ilmu ? nak tambah friendlist ? atau nak tambah duit di simpanan? semua itu perlukan usaha bukan hanya mengharap ye  . ..

semalaman ini saya hanya di page kesayangan saya iaitu page aku sayang kamu . .manja dan nampaknya makin ramai yg menjadi peminat page itu walaupun saya dah lama tak update status disana ! dan admin yg lelain pun macam dah sibuk sekarang ni so mereka pun dah jarang nampak bermuka buku . . . takpe saya hanya berkongsi apa yg perlu maka jika tiada idea yg hendak dikongsi maka saya dan yg lelain hanya berdiam  . . itu lebih baik kot dari menghangatkan suasana dengan pekara yg menghuru harakan keadaan . . . page saya page jiwang dan ilmu ,bukan page bahan orang  . . heee~

baru tadi saya menerima massage dari seseorang yg katanya :

penghantar text : salam

aku sayang kamu manja : wsalam

penghantar text : ni jate ke tino ?

aku sayang kamu manja : admin disini semua perempuan :)

penghantar text : handsome tak dia ni ?





aku sayang kamu manja : handsome la :)

penghantar text : kenal dak dia tu ? awak ni artis ke ? wehh

aku sayang kamu manja :  mr arrogant ye dak ?? saya blogger bukan artis . . .maaf

alahai . . .macam ni pun ade ke ? emm selalu pm just nak minta number handphone je..kali ni dia masukan gambar artis yg tengah hot !! i love you mr arrogant !!! hahahaha hebak mu !!


apa pun terimakasih kepada insan yg menghantar text tu,walaupun agak pelik dan seram .. . .tapi ada sedikit kelucuan disitu hehehe . . .  ye manja . . .aku tetap sayang kamu !!

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx