Skip to main content

SHARING IS CARING

hi bloggers  . .hi readers .
walaupun blog saya tak sehebat blog Hanis Z. tapi rasanya saya masih ada pembaca yg setia untuk tiap entri saya ni  . . .siapa mereka ? biarlah menjadi rahsia peribadi saya sendiri la ye .

dialam maya ni katanya tak semua boleh kita kongsikan dengan orang lain ! mana yg peribadi tu memang lah kena sembunyikan ,so pada saya semua yg saya kongsikan disini bukan lagi rahsia dan entri saya memang ikhlas untuk tatapan umum ! masih ada yg peribadi yg masih kekal menjadi rahsia peribadi hamba . . . aaum . ..

so janganlah menganggap apa yg saya kongsikan disini 100% mengenai diri saya ,ianya jugak berkaitan dengan insan yg sentiasa dikelling saya jugak . .  aaaa . . ni betul-betul ni , bukan lagi bohong :p

Apa yg saya nak awak semua ambil kira , blog saya ialah kekasih nombor satu saya . . dialah tempat saya mengadu , merayu , meluahkan segalanya yg perlu dan dia jugak lah tempat saya merindu  . heheee . .  tak malunya kan . .  

to my lovely blog . . .

pic91.jpg
pic94.jpg

haha angau suda . .  .

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx