Skip to main content

TERIMA KASIH BRO

morning !

kereta dah macam semut dijalan raya pepagi ni ,baru pukul 7.05pagi . . . semua tergesa-gesa nak ke distinasi masing-masing . . dengan harapan mereka sampai ke tempat yg dituju dalam masa yg tepat ! yes siapa lambat nanti kena warning dengan boss  , tapi kalau boss yg lambat ? haha ' lu pikir la sendiri'

bila sebut pasal kereta , makin ramai yg menggunakan kereta sebagai kenderaan utama , makin ramai pula yg menggunakan kereta sebagai lubang rezeki ! mereka yg saya maksudkan ialah ''pencuri kereta'' disini seorang 'bro' yg rapat dengan cik Lyenda ada berpesan-pesan melalui inbox muka bukunya .

dengan ini saya copy paste ayat beliau ,moga kita sama-sama dapat mempelajari  kaedah yg diberi oleh bro yg baik hati ini  . . terima kasih ye  abang 'PS' jum sesama kita mempraktikkanya . . .

Awk..skang ni kan..bnyak kete kne curi..kete standard pon bnyak hilang..salah satu care nk ngelak kena curi..bile parking..tayar jgn biarkn lurus..sbelum turun tu..sterng tu pulas smpai hbis..pas tu lock stereng...msukkan gear..tu salah satu care..sbb bnyak yg curi kete tu pkai towing..

 

Thank you so much untuk pesanan dan tip ini , mohon je pencuri tak nampak kita masa kita parking kereta kan . . aamin . .

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx