TERIMA KASIH BRO

morning !

kereta dah macam semut dijalan raya pepagi ni ,baru pukul 7.05pagi . . . semua tergesa-gesa nak ke distinasi masing-masing . . dengan harapan mereka sampai ke tempat yg dituju dalam masa yg tepat ! yes siapa lambat nanti kena warning dengan boss  , tapi kalau boss yg lambat ? haha ' lu pikir la sendiri'

bila sebut pasal kereta , makin ramai yg menggunakan kereta sebagai kenderaan utama , makin ramai pula yg menggunakan kereta sebagai lubang rezeki ! mereka yg saya maksudkan ialah ''pencuri kereta'' disini seorang 'bro' yg rapat dengan cik Lyenda ada berpesan-pesan melalui inbox muka bukunya .

dengan ini saya copy paste ayat beliau ,moga kita sama-sama dapat mempelajari  kaedah yg diberi oleh bro yg baik hati ini  . . terima kasih ye  abang 'PS' jum sesama kita mempraktikkanya . . .

Awk..skang ni kan..bnyak kete kne curi..kete standard pon bnyak hilang..salah satu care nk ngelak kena curi..bile parking..tayar jgn biarkn lurus..sbelum turun tu..sterng tu pulas smpai hbis..pas tu lock stereng...msukkan gear..tu salah satu care..sbb bnyak yg curi kete tu pkai towing..

 

Thank you so much untuk pesanan dan tip ini , mohon je pencuri tak nampak kita masa kita parking kereta kan . . aamin . .

Comments