Skip to main content

YANG BEST YANG TAK BEST


nyanfoto.blogg.noerh . . .

layan drama senja di tv 3 tu ke awak  ??? . . 'playboy itu suami ku' ?? haaaa . . ramai penuntun bersunggut playboynya tak macam muka  playboy pun. . langsung takde ciri-ciri playboy pada lakunan  mamat tu . . *katanya lah* tapi pada saya playboy yg real ni sebenarnya bukannya mesti handsome giler pun . . cukuplah kalau berduit dan pandai mengayat girls.. lulus la bro lu jadi playboy  ... kalau tak baik jadi gayboy je lagi baik bro . .huhu ayat makan dalam ni  :p


nyanfoto.blogg.nochop !!


firstday ditayangkan ramai dah bersungut di halaman muka buku ,twitter dan mana-mana jua laman sosial  . . .semuanya menceritakan pasal 'hero'  cerita tu yg tak menjadi . . .ohnya ...

saya ni kalau drama  melayu zaman ni memang kurang sangat nak ambil port ! tak berapa minat la . .  lagi-lagi kalau cerita tu berasal dari novel ! dan novel tu sudah pun saya baca habis ! sudah tak surprise lagi kan huhu .  .

nyanfoto.blogg.no emmm . .

tapi hari tu saya terjebak juga bila saya tertarik untuk menuntun pada pertengahan cerita 'love you mr arrogant'  adeh . .macam mana saya boleh tertuntun . . saya pun tak tahu la awak . .  ishh macam ada yg tak kena je kan ... ( cover line jek )

♥ ♫♪ ni baru nampak playboy ni . .


pada penerbit atau pengarah atau siap-siapa yg nak buat cerita tu ..pesanan saya kalau nak bagi penuntun jatuh cinta dengan jalan cerita awak . .sila pastikan pelakun yg di pilih tu menepati cita rasa penuntun ! bukan apa  . .sebenarnya kami nak jalan cerita tu memberi kepuasan pada kami dan diakhirnya nanti kami akan berbangga dengan hasil kerja warga negara kami . . .


 Lyenda Ixati
*cik Lyenda suka cerita nur kasih walaupun cerita tu bukan org melayu yg arahkan  ...


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx