YANG BEST YANG TAK BEST


nyanfoto.blogg.noerh . . .

layan drama senja di tv 3 tu ke awak  ??? . . 'playboy itu suami ku' ?? haaaa . . ramai penuntun bersunggut playboynya tak macam muka  playboy pun. . langsung takde ciri-ciri playboy pada lakunan  mamat tu . . *katanya lah* tapi pada saya playboy yg real ni sebenarnya bukannya mesti handsome giler pun . . cukuplah kalau berduit dan pandai mengayat girls.. lulus la bro lu jadi playboy  ... kalau tak baik jadi gayboy je lagi baik bro . .huhu ayat makan dalam ni  :p


nyanfoto.blogg.nochop !!


firstday ditayangkan ramai dah bersungut di halaman muka buku ,twitter dan mana-mana jua laman sosial  . . .semuanya menceritakan pasal 'hero'  cerita tu yg tak menjadi . . .ohnya ...

saya ni kalau drama  melayu zaman ni memang kurang sangat nak ambil port ! tak berapa minat la . .  lagi-lagi kalau cerita tu berasal dari novel ! dan novel tu sudah pun saya baca habis ! sudah tak surprise lagi kan huhu .  .

nyanfoto.blogg.no emmm . .

tapi hari tu saya terjebak juga bila saya tertarik untuk menuntun pada pertengahan cerita 'love you mr arrogant'  adeh . .macam mana saya boleh tertuntun . . saya pun tak tahu la awak . .  ishh macam ada yg tak kena je kan ... ( cover line jek )

♥ ♫♪ ni baru nampak playboy ni . .


pada penerbit atau pengarah atau siap-siapa yg nak buat cerita tu ..pesanan saya kalau nak bagi penuntun jatuh cinta dengan jalan cerita awak . .sila pastikan pelakun yg di pilih tu menepati cita rasa penuntun ! bukan apa  . .sebenarnya kami nak jalan cerita tu memberi kepuasan pada kami dan diakhirnya nanti kami akan berbangga dengan hasil kerja warga negara kami . . .


 Lyenda Ixati
*cik Lyenda suka cerita nur kasih walaupun cerita tu bukan org melayu yg arahkan  ...


Comments