YANG PENTING HAPPY

selamat malam awak . .
menyusuri lorong zon muka buku ni kadang-kadang memang menyeramkan jika kita berjalan sengsorang , melainkan jika kita ditemani kawan-kawan ! sambil sembang-sembang ada juga diselitkan gelak tawa ,walaupun yg nyatanya gelak itu tidak kedengaran suaranya dan tidak jugak kita tahu apakah ianya hadir dari hati yg ikhlas . .
world off | via Tumblr

minggu ni cukup letih buat saya . .  .so gadjet saya hampir semua '' off mode '' . . . macam tak best je nak menghubungi orang yg luar. . alasannya tak nak mengganggu dia ! entahlah alasan ni dapat diterima ke tidak , saya pun tak pasti  . .

awak kalau sebelum ni kawan-kawan kata saya kepala gila-gila ,tapi kali ni biar saya katakan seronok jadi orang gila sebenarnya ! walaupun kita belum berada tahap gila yg kronik !


bila gila  , kita dapat gelak suka hati kita je ! meroyan mana yg kita nak ! meluahkan mana yg kita simpan ! sehingga kan tiada lagi stock sedih bila berada dalam keadaan 'mood gila-gila' tu . hilang semua stress ! muka asik senyum dan senyum, awet muda le tu ! apa taknya asik gelak,gelak dan gelak . . .
smile | via Facebook - inspiring image
awak . .  yg sebenarnya gelak yg berlebihan macam yg selalu saya buat tu  , rupanya penyebab banyak ilmu jadi  hilang ! lagi banyak kita ketawa lagi gelap hati kita  ... so lagi baik kita senyum dari gelak berdekah-dekah  . .. :)

akan tetapi janganlah bermuka ketat je hari-hari , tak masuk rezki kalau macam tu katanya. . awak . .yg sedang-sedang sudah la kan  . yg penting kita enjoy dengan kehidupan kita dan happy selalu . . .  .so everything gonna be ok !

Untitled

Comments