CAKAP SIANG PANDANG-PANDANG,CAKAP MALAM HATI-HATI

semua orang akan marah bila hidupnya di ganggu !
dalam dunia sekarang ni, berbagai jenis gangguan telah menguasai dunia kita ! gangguan itu termasuklah gangguan mantel dan fizkal ! mangsa paling kerap diganggu ialah ORANG PEREMPUAN !

kehadiran perempuan dalam alam ini bersebab, paling ketara sebab utamanya ialah untuk menemani orang lelaki ! namun lelaki zaman ini sangat kurang menghargai kehadiran perempuan dalam hidupnya ! kadang kala , perempuan yg disayang sesangat itu , akan bertukar menjadi musuh paling utama dalam hidupnya ! kejamnya dikau wahai lelaki ~

barangkali lelaki lupa kot bahawa  teman pengganti yg bakal mengisi kekosongan nya itu tak lain tak bukan mestilah perempuan lagi huhuhu, lainlah tetiba dia menukar selera, tu tak boleh nak komen la yew~ ahak...

senja ni saya lepak group kebanggan saya *padahal baru semalam di jemput menjadi ahli ! kehkehkeh* sahabat saya sangat panas hati dengan seorang lelaki yg merendah-rendahkan maruah awek johor !! sedangkan lelaki suspek utama itu pun ada kekasih yg seorang perempuan !

permasalahannnya disini ,kenapa dia nak tanya ......???? ah cakap banyak tak guna !! berani buat ,beranilah tanggung ye bro, awak dah kena maki seranah di group tertutup tu oleh perempuan-perempuan sejati johor !!!

opsss ...ingatkan nak print screen , but disebabkan inilah group tertutup maka saya ambil komen yg hot-hot jek sebagai pesanan ye... hehe ,jap nak copy paste jap !

 Taeyeon *-*
 ~  Muke mcm tu pmpuan jb pun x ingin... bg hanjeng je tu mkn die... bodoh btingkek tingkek..

This Eyesmile.
 ~ trip kepala pishang dia lah.meh sini ak hntr trip ke lubang kubur lahanat punya manusia.

Sunny
~ aku bengang tol td, bodo pnye umat, wat rugi jd manusia je....

(2) Tumblr
~ lanngar ngn bulldozer jer...kasi mamposs

mode
boddo..otok sumbatt over dose 

PHOBIE.
~ kuajar !!

Shaded
~cm vangang je..cm sial jer

oklah itu antara maki seranah oleh awek-awek  yg rasa terhina dengan ayat lelaki tersebut   !! awak nak tau ke apakah ayat dia yg buat awek-awek cun tu marah berapi-api ??? ayat dia ialah ...

* berapa rm 1 trip untuk perempuan-perempuan kat johor ???


**harkk thuuuiiii !!! Haa kan.. tak memasal bro tu dah dapat doa-doa yg tak elok ,percuma jek hidup ! kot-kot Allah makbulkan doa awek -awek tu? aaa gimana sihhh ? Astgfirullahhalazimmm ....



We Bring The Boys Out.

kalau dah namanya perempuan , sejahat mana pun mereka ,LELAKI lah pebimbingnya kejalan yg benar, bukan sebagai penghina dan pencaci !! ... hati-hati bro , doa orang yg terinaya selalunya Allah makbulkan,insyaAllah ~

Comments