Skip to main content

CAKAP SIANG PANDANG-PANDANG,CAKAP MALAM HATI-HATI

semua orang akan marah bila hidupnya di ganggu !
dalam dunia sekarang ni, berbagai jenis gangguan telah menguasai dunia kita ! gangguan itu termasuklah gangguan mantel dan fizkal ! mangsa paling kerap diganggu ialah ORANG PEREMPUAN !

kehadiran perempuan dalam alam ini bersebab, paling ketara sebab utamanya ialah untuk menemani orang lelaki ! namun lelaki zaman ini sangat kurang menghargai kehadiran perempuan dalam hidupnya ! kadang kala , perempuan yg disayang sesangat itu , akan bertukar menjadi musuh paling utama dalam hidupnya ! kejamnya dikau wahai lelaki ~

barangkali lelaki lupa kot bahawa  teman pengganti yg bakal mengisi kekosongan nya itu tak lain tak bukan mestilah perempuan lagi huhuhu, lainlah tetiba dia menukar selera, tu tak boleh nak komen la yew~ ahak...

senja ni saya lepak group kebanggan saya *padahal baru semalam di jemput menjadi ahli ! kehkehkeh* sahabat saya sangat panas hati dengan seorang lelaki yg merendah-rendahkan maruah awek johor !! sedangkan lelaki suspek utama itu pun ada kekasih yg seorang perempuan !

permasalahannnya disini ,kenapa dia nak tanya ......???? ah cakap banyak tak guna !! berani buat ,beranilah tanggung ye bro, awak dah kena maki seranah di group tertutup tu oleh perempuan-perempuan sejati johor !!!

opsss ...ingatkan nak print screen , but disebabkan inilah group tertutup maka saya ambil komen yg hot-hot jek sebagai pesanan ye... hehe ,jap nak copy paste jap !

 Taeyeon *-*
 ~  Muke mcm tu pmpuan jb pun x ingin... bg hanjeng je tu mkn die... bodoh btingkek tingkek..

This Eyesmile.
 ~ trip kepala pishang dia lah.meh sini ak hntr trip ke lubang kubur lahanat punya manusia.

Sunny
~ aku bengang tol td, bodo pnye umat, wat rugi jd manusia je....

(2) Tumblr
~ lanngar ngn bulldozer jer...kasi mamposs

mode
boddo..otok sumbatt over dose 

PHOBIE.
~ kuajar !!

Shaded
~cm vangang je..cm sial jer

oklah itu antara maki seranah oleh awek-awek  yg rasa terhina dengan ayat lelaki tersebut   !! awak nak tau ke apakah ayat dia yg buat awek-awek cun tu marah berapi-api ??? ayat dia ialah ...

* berapa rm 1 trip untuk perempuan-perempuan kat johor ???


**harkk thuuuiiii !!! Haa kan.. tak memasal bro tu dah dapat doa-doa yg tak elok ,percuma jek hidup ! kot-kot Allah makbulkan doa awek -awek tu? aaa gimana sihhh ? Astgfirullahhalazimmm ....



We Bring The Boys Out.

kalau dah namanya perempuan , sejahat mana pun mereka ,LELAKI lah pebimbingnya kejalan yg benar, bukan sebagai penghina dan pencaci !! ... hati-hati bro , doa orang yg terinaya selalunya Allah makbulkan,insyaAllah ~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx