LEPAK KEJAP

bila rindu datang lagi ,blog yg sunyi beberapa hari kena terjah semula ,bosan dengan suasana realiti ,kembali ke dunia fantasi . . . .  terasa rindu menjelma disini ~ ah aku bermimpi barangkali !

mungkin awak tertanya-tanya manakah perginya idea saya selama beberapa hari ni kan ..seriously idea tu kering dengan sendiri !! saya pun tak tahu kenapa ... mungkin disebabkan saya kurang aktif di dunia maya saya tu ,maka takde story baik punya yg mampu saya kongsikan untuk awak semua disini..

ahh .. idea kong sudah ..saya mohon berehat sebentar ..



...Maior que o meu eu | via Tumblr dating jom . . .






Comments