HAJAT MALAM NI YG TAK SAMPAI

Assalammualaikum  . .  .

malam ni selepas melepaskan lelah berkerja , sempat lagi lepak diblog tu . mulanya nak tukar lagu blog ni . bila dah remove lagu sebelumnya  dan paste lagu yg baru tetiba button save tak berfungsi . . lahai masalah apa kah ini ? line kah ? atau masalah notebook kah ? namun disebabkan minat dengan lagu yg ingin di dengangkan disini dan hasilnya gagal . . makanya saya akan letak lirik lagu tersebut agar hajat saya tak terkilan nanti . .boleh pulak gitu ekk heee ~

nama lagunya : PUISI HAMBA ~ Ella

Esok hari, tiada lagi
suramnya hati untuk ku pergi
meninggalkan bulan dan suria
itu umpama kamu semua
diri ini diterpa hiba
tika fajar berubah senja
Ooo..

Chorus
Terima lah puisi hamba
pengganti ku bila tiada
sukar untuk ku berkata
selamat tinggal semua

Aku ini sering berdoa kepada yang Maha kuasa
agar kita satu semula
sayang ini bukan masanya

Sejauh mana aku kembara
memori ku digalas bersama
esok hari tiada lagi suramnya hati untuk ku pergi
terima lah terima lah terima lah

 

Comments