INIKAH HERO ?
As salammualaikum  :)

kenderaan makin bertambah di jalan raya .paling dekat kita nampak di negara kita sendiri . dimana-mana sahaja ada kereta , itupun kalau awak perasan lah kan , dan saya memang tau  pasal tu .

pemanduan yang berhemah memang hebat dimata pemandu yang lain . pemandu yang hebat kadangkala seperti beraksi yang jalan tu ayahnda dia yang ukur , yang tar dan yang punya . sedang orang yang ayahnda dia tak buat jalan tu hanya memandu ikut undang-undang ,padahal jiwa mengelodak nak tekan minyak untuk cepat sampai ke distinasi yang di niat . betul ? emm bohong eah ? mmm ...

nak tenguk gaya pemandu hebat ? saya pun terfikir ,begitu hebat aksinya dan kalau awak berani beraksi ,jangan malu -malu untuk mencubanya , risiko tanggung sendiri  ..

 

 

pemiliknya pelik apatah lagi kita  kan  ..
bagaimana terdesak untuk cepat pun , jangan pernah abaikan keselamatan nyawa dan kereta anda . kerana kecuaian ini bukan berrisiko pada pemandu , tapi kepada pengguna jalan raya yang lain juga . selamat memandu :) hati-hati dijalan raya  ,ingatlah orang tersayang ,ingatkan siapa tak sayang bini ...eh .. :)

Comments

Popular Posts