JDT KEKASIH KU

Assalammualaikum . . petang ni lepak muka buku nampak sangat hotnya JOHOR ! lebih-lebih lagi setelah team kesayangan saya si JDT tu kalah 2 game sebelum ni . .lahai . .inikah cinta  ?? hahaha

kalau awak nak tau , saya kan memang suka lepak kat page yg suka sangat kutuk orang tu kan *al maklum page tu adalah page sukan yang diulas pakai kaki hehehe . .dan setelah diamati bukan satu negeri malahan hampir menyeluruh semalaya yang bencikan JDT saya tu ! bukti ?? meh masuk page ni :

bahan bukti pertama

bahan kutuk kedua

ah ! sadis sungguh bahan kutuk ni

lihat je gambar dengan komen sangat lari !

sebenarnya ini hanya segelintir dari puluhan ribu peminat bola di Malaysia  . . apa yg saya nampak kebencian mereka tetap kepihak JDT walaupun ianya langsung tiada kaitan . . .  hehehe hot sangat kah JDT tu ? kenapa jadi macam tu ?

sebagai penyokong bola sepak negara saya tahu kehadiran JDT telah sedikit sebanyak membantu pasukan bola negeri lain sebenarnya , tu antara awak semua nampak atau tidak je . fikir-fikrikan la . . .

dan kalau awak nak tau jugak sebelum kehadiran JDT dalam arena bola sepak negara ni . .  saya  sokong team ' kelate ' dan ' tok gajah' hehehe . . dan sehingga sekarang saya masih lagi menyokong mereka sebabnya ??? mereka antara pemain  negara  yg bersemangat tinggi dan corak pemainan mereka yang sangat drastik dimata saya ! good luck semua ! good luck bola sepak negara ! good luck JDT sayangku  . .  heee ~

 merah biru tetap dihati . . .


Comments