Skip to main content

JDT KEKASIH KU

Assalammualaikum . . petang ni lepak muka buku nampak sangat hotnya JOHOR ! lebih-lebih lagi setelah team kesayangan saya si JDT tu kalah 2 game sebelum ni . .lahai . .inikah cinta  ?? hahaha

kalau awak nak tau , saya kan memang suka lepak kat page yg suka sangat kutuk orang tu kan *al maklum page tu adalah page sukan yang diulas pakai kaki hehehe . .dan setelah diamati bukan satu negeri malahan hampir menyeluruh semalaya yang bencikan JDT saya tu ! bukti ?? meh masuk page ni :

bahan bukti pertama

bahan kutuk kedua

ah ! sadis sungguh bahan kutuk ni

lihat je gambar dengan komen sangat lari !

sebenarnya ini hanya segelintir dari puluhan ribu peminat bola di Malaysia  . . apa yg saya nampak kebencian mereka tetap kepihak JDT walaupun ianya langsung tiada kaitan . . .  hehehe hot sangat kah JDT tu ? kenapa jadi macam tu ?

sebagai penyokong bola sepak negara saya tahu kehadiran JDT telah sedikit sebanyak membantu pasukan bola negeri lain sebenarnya , tu antara awak semua nampak atau tidak je . fikir-fikrikan la . . .

dan kalau awak nak tau jugak sebelum kehadiran JDT dalam arena bola sepak negara ni . .  saya  sokong team ' kelate ' dan ' tok gajah' hehehe . . dan sehingga sekarang saya masih lagi menyokong mereka sebabnya ??? mereka antara pemain  negara  yg bersemangat tinggi dan corak pemainan mereka yang sangat drastik dimata saya ! good luck semua ! good luck bola sepak negara ! good luck JDT sayangku  . .  heee ~

 merah biru tetap dihati . . .


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx