JDT OH JDT



As salammualaikum . . .

harini fan JDT mengeluh sebab perlawanan persahabatan antara JDT dan HOME UNITED berlangsung pada jam 6 petang . entah dimana silapnya waallahhualam.apa yang berlaku semua ini pastinya  akan dipertikaikan kerana bukan saja oleh peminat JDT , malahan seluruh rakyat dalam negeri akan bersuara.

apa pun mohon janganlah pekara ini berlaku lagi ,kerana ianya bakal mengundang perkara yg negetif dimata masyarakat . kesian la sikit dekat pemain yg hanya menurut perintah tu  kan , tak memasal kena tomahan orang ramai ,maklumlah dunia siber ni ,sikit-sikit komen,sikit - sikit nak kutuk .diri sendiri belum tentu betulnya . tepuk dada tanyalah iman :)

jum kita saksikan antara yg menarik distadium petang tadi diseparuh masa yg pertama tadi *sebelum magrib*


B.O.S

 
B.O.S yg happening !

 
perlawanan berlangsung . ..


waktu separuh masa pertama tamat .

dan yang nampak realnya permainan ini  ialah . . .
 
permainan dihentikan kerana menghurmati laungan azan magrib berkumandang ..


disini saya merayu pada yg berkenaan ,agar dengarkan lah suara penyokong jika mahu terus inginkan sokongan padu . ini bukan saja melibatkan masa penuntun dan keadaan pemain  tapi juga maruah umat islam .. . .

more info  at this page ...like if you are johorean ^_^

Comments

Anonymous said…
http://8share.com/my/specials/hyundai-contest-2

http://8share.com/my/specials/maxis-supermarket

http://8share.com/my/specials/astro-maharaja-lawak

http://8share.com/my/specials/dove-diamante-1

http://8share.com/my/specials/cimb-kwik

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=282146

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=282116

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=282033

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=281972

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=281917

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=275139

http://visitpayment.com/?ref=11570

https://bitly.com/shorten/

Tolong klik semua link ni korang... Klik je ye tu je nak mintak tolong..