Skip to main content

JDT OH JDT



As salammualaikum . . .

harini fan JDT mengeluh sebab perlawanan persahabatan antara JDT dan HOME UNITED berlangsung pada jam 6 petang . entah dimana silapnya waallahhualam.apa yang berlaku semua ini pastinya  akan dipertikaikan kerana bukan saja oleh peminat JDT , malahan seluruh rakyat dalam negeri akan bersuara.

apa pun mohon janganlah pekara ini berlaku lagi ,kerana ianya bakal mengundang perkara yg negetif dimata masyarakat . kesian la sikit dekat pemain yg hanya menurut perintah tu  kan , tak memasal kena tomahan orang ramai ,maklumlah dunia siber ni ,sikit-sikit komen,sikit - sikit nak kutuk .diri sendiri belum tentu betulnya . tepuk dada tanyalah iman :)

jum kita saksikan antara yg menarik distadium petang tadi diseparuh masa yg pertama tadi *sebelum magrib*


B.O.S

 
B.O.S yg happening !

 
perlawanan berlangsung . ..


waktu separuh masa pertama tamat .

dan yang nampak realnya permainan ini  ialah . . .
 
permainan dihentikan kerana menghurmati laungan azan magrib berkumandang ..


disini saya merayu pada yg berkenaan ,agar dengarkan lah suara penyokong jika mahu terus inginkan sokongan padu . ini bukan saja melibatkan masa penuntun dan keadaan pemain  tapi juga maruah umat islam .. . .

more info  at this page ...like if you are johorean ^_^

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx