KEKASIH MERAJUK

Assalammualaikum . . .
selalu kita di jumpakan dengan perempuan yang suka merajuk . bagaimana pula dengan lelaki yang suka merajuk ekk ? rasanya sangat sweet dan manja-manja gitu . . .

kekasih cik Lyenda memang suka merajuk ,lagi-lagi time kena tinggal sorang-sorang kat rumah sedangkan cik Lyenda pergi shopping dengan kawan-kawan . dan paling dia menyampah bila cik Lyenda  duduk mengadap laptop or notebook berjam-jam , katanya mengabaikan dirinya sahaja cik Lyenda ni . alahai  . .dia memang tidak memahami diri cik Lyenda dia lagi la rupanya kan . . .

Bila dia merajuk . . . dia akan berdiamkan diri dan akan terus membatu jika diajukan soalan . ahha ! kadang-kadang macam nak lempang-lempangkan je pipi dia biar dia jerit dan jawap soalan yang ditanya.  tapi disebabkan rasa sayang yang lebih kuat padanya , maka saya lebih suka diamkan sahaja rasa marah yang membara dijiwa ini . sabar kan iman ~

❤️
bila merajuk , dia lebih suka diamkan dirinya  . . .

Comments