MAKIN MATANG USIA , MAKIN TERUK PERANGAI

As salammualaikum

2013 dah beberapa hari meninggalkan kita . 2014 kini pula menjadi teman setia untuk menemani kita selama setahun insya Allah . . .

kalau pada 2013 dulu , saya selalu sakit hati terhadap mr MAX . bersunggut pada hasil kerjanya . dan paling ketara hingga kehari ini bagai ada sikit perubahannya . dengan kualiti perkhidmatan yang sedikit menarik di hati . sikit je lah , tak banyak mana pun...namun petang tadi , ketika selepas hujan lebat , sesuatu masih menjadi penyakit pada jiwa saya ,iaitu bukan saja line tidak laju , malahan dia  terus hilang powernya ,peh...sedih ...

nak tengok bahan bukti ? jum ...



line apa pun saya on, opera turbo ke , chrome ke ,mozilla firefox ke,semuanya serupa ! error tak sudah  . sudahnya saya terpaksa shout down notebook saya ini , untuk beri laluan saya reset kan minda .

keputusanya  walaupun dunia  bertambah usianya , namun Maxis masih ditakuk yang lama dan pengguna yang setia ni , masih menjadi mangsa keadaan , sedangkan bayaran tetap di kenakan mengikut perjanjian .

bayangkan jika musim tengkujuh selama sebulan  ???

Comments

Anonymous said…
http://8share.com/my/specials/hyundai-contest-2

http://8share.com/my/specials/maxis-supermarket

http://8share.com/my/specials/astro-maharaja-lawak

http://8share.com/my/specials/dove-diamante-1

http://8share.com/my/specials/cimb-kwik

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=282146

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=282116

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=282033

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=281972

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=281917

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=275139

http://visitpayment.com/?ref=11570

https://bitly.com/shorten/

Tolong klik semua link ni korang... Klik je ye tu je nak mintak tolong..