Skip to main content

PELIK TAPI BENAR



facebook !

bila cerita pasal facebook ada satu yg menarik dalam senarai kawan-kawan di facebook saya ! awak nak tau ke ? benda yang menarik tu ialah nick name kawan-kawan saya lah dan sesungguhnya kawan-kawan saya itu belum tentu kawan-kawan awak kan ? jom lihat ~

1 ~ ikan yang comel :)

2 ~ cucu yang manja ;)

3 ~ punyalah romantik nama dia ^_^

4 ~ nama lagu pun ade huhu

5 ~ ni mesti mat rempit ni hahha

6 ~ waw nama dia !

7 ~ ni nama ke tali ni haha

8 ~ ni lagi dasyat ni !

9 ~ yg ni tak tau lah dia jawa ke omputih hehe

10 ~ ni sah2 peminat katun ni haha

rasanya cukuplah 10 nick name yg saya kasi update dalam entri saya kali ni sebab pada saya tulah nama-nama yg menarik dalam senarai friendlist saya ! so selamat menjadi stalker la ye huhu

DAN.... page paling polular dalam facebook saya tu ialah page yang diulas pakai kaki nilah !  page ni memang hot ! dia ulas sukan terutama bola sepak tanah air bukan saja bagi hot penyokong tiap team tapi admin dia macam benci bebeno dengan team saya iaitu JDT ! ale~ale~ale . . .  ape2 pun idea admin dia memang terbaik cuma pengkomen je yg sikit emosi heeeee ~

DAN YG KEDUANYA pula , malam ni beberapa orang ada bertanya betul ke cik Lyenda couple dengan mr Epool ? jawapannya  . . . . apa tanya saya ? tanyalah tuan punya badan tu  ,lagi senang ! huhu








Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx