14.2.2014

Assalammualaikum . . .

salam malam jumaat   . .  bila malam jumaat je ,mata ni macam lambat pulak nak mengantuknya . malam ni macam biasa bila mata segar bugar , jalan untuk cepat kan rasa mengantuk datang ialah layan muka buku . . .

banyak pekara yang berlaku di muka buku saya sejak akhir-akhir ini . kadang-kadang saya macam takut bila nak online ! rasa tak selesa untuk show online pun ada jugak ! entahlah  . .zaman sekarang orang dah dipengaruhi oleh macam-macam perasaan . apa taknya kalau dah tiap masa facebook akan tanya  :

what's on your mind ?

kemudian pastinya akan keluarlah berbagai status yg hot and cool di muka buku itu , tak cukup di wall, di ruang komen , di inbox pun ada jugak ! emm .. .

harini 14.2.2014 ~ ramai remaja dimuka buku itu sudah sedar bahawa  tiada sambutan valentine day untuk  mereka kerana mereka adalah muslim ! yes betul tu ! tapi hari ini saya nak ucap kan something untuk someone : 

selamat hari lahir sayang .. . moga awak sihat sejahtera selalu , diberi rezki yg halal lgi barokah , menjadi insan yg lebih tabah dlm menjalani liku2 kehidupn ini dan moga cpt dapat 'isteri'  ..aaminn . . .

23.gif

Comments