ANDA BERMINAT ?

hai . . .meroyan time bila dah puas jenjalan kat muka buku tu !
tulah kejenya kan ,lepak je pesbuk pastu meroyan! meroyan je pastu lepak pesbuk!!


hee hari-hari tu lah kerja saya bila ON notebook ni . . nak buat macamana kan , dari saya lepak kat tempat bukan-bukan diluar sana ,bukan je dipandang serong malahan akan menimbulkan fitnah pulak . . kan tak baik kan awak ? :3

ok straight to the point  !

ni untuk budak-budak Johor je kot tapi bukan budak Johor pun boleh join  gak mana lah tau bila dah join nanti dapat jodoh orang Johor , kan . . ahha . . awek Johor manja dan penyayang tau  . . alaaaahai ampu diri sendiri nampak ! :p

semalam ada sorang brother pm saya , dia niaga online ,dia tunjukkan saya jersi pemain JDT yg terbaru , tak lain tak bukan tu maksudnya dia promote baju jualannya la . tenguk  dibawah ni :
 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1624431_10202900179976691_574922944_n.jpg?oh=1d6298fab41f9a9ab97d2467e449cd7f&oe=52FB40F4&__gda__=1392168762_0f4e40625bbffa5c1fff4b22b920176d


https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34/1620058_10202900259458678_1276923783_n.jpg?oh=7ac33dd4afb2a29d5a09b765f5f519d5&oe=52FB33B3&__gda__=1392187255_78f7dec60df8efb35ed45ed15909aac2
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1899113_10202900259538680_273599599_n.jpg?oh=5a6dfcd9026833e77b39ff573ac788a1&oe=52FABB59&__gda__=1392176471_e40153f8ddecd18aaafc953117ea172f
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1899073_10202900259578681_296883689_n.jpg?oh=7283fccfbaf0bb0e0c2f6d54576de185&oe=52FB25ED&__gda__=1392198051_8af19fb739f75f06dfa146e050044e7e
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1797187_10202900259418677_1045348077_n.jpg?oh=e93ab0869403d66a8fcac54a760e8106&oe=52FB360F&__gda__=1392194521_869a26021a93fb0e59d3c61a7210d76a
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34/1615196_10202900259498679_1251574231_n.jpg?oh=2cb9a9058f1ae5e34c205dfa051d002c&oe=52FAFB98&__gda__=1392173724_6e1ddb17fac4f6cd3962bf4ec57715a9

harga : boleh runding jika beli lebih dari 3 helai
postage : percuma
material :gred triple A
size : SS~XXL
berminat? nak runding ? jum pm brother ni . . Kamarul Fairuz Sharif

*saya berminat tapi saya lebih cenderung pada pakaian  yg berlengan panjang sebab tuntutan agama saya ,emm rasanya kalau awak berminat boleh la send massage kt brother tu ye  . . entri kali ni saya taip dia ( brother tu )  pun tak tahu , tapi tak salah kan tolong orang cari rezeki . .bukan susah pun :)

Comments