Skip to main content

ANDA BERMINAT ?

hai . . .meroyan time bila dah puas jenjalan kat muka buku tu !
tulah kejenya kan ,lepak je pesbuk pastu meroyan! meroyan je pastu lepak pesbuk!!


hee hari-hari tu lah kerja saya bila ON notebook ni . . nak buat macamana kan , dari saya lepak kat tempat bukan-bukan diluar sana ,bukan je dipandang serong malahan akan menimbulkan fitnah pulak . . kan tak baik kan awak ? :3

ok straight to the point  !

ni untuk budak-budak Johor je kot tapi bukan budak Johor pun boleh join  gak mana lah tau bila dah join nanti dapat jodoh orang Johor , kan . . ahha . . awek Johor manja dan penyayang tau  . . alaaaahai ampu diri sendiri nampak ! :p

semalam ada sorang brother pm saya , dia niaga online ,dia tunjukkan saya jersi pemain JDT yg terbaru , tak lain tak bukan tu maksudnya dia promote baju jualannya la . tenguk  dibawah ni :
 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1624431_10202900179976691_574922944_n.jpg?oh=1d6298fab41f9a9ab97d2467e449cd7f&oe=52FB40F4&__gda__=1392168762_0f4e40625bbffa5c1fff4b22b920176d


https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34/1620058_10202900259458678_1276923783_n.jpg?oh=7ac33dd4afb2a29d5a09b765f5f519d5&oe=52FB33B3&__gda__=1392187255_78f7dec60df8efb35ed45ed15909aac2
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1899113_10202900259538680_273599599_n.jpg?oh=5a6dfcd9026833e77b39ff573ac788a1&oe=52FABB59&__gda__=1392176471_e40153f8ddecd18aaafc953117ea172f
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1899073_10202900259578681_296883689_n.jpg?oh=7283fccfbaf0bb0e0c2f6d54576de185&oe=52FB25ED&__gda__=1392198051_8af19fb739f75f06dfa146e050044e7e
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1797187_10202900259418677_1045348077_n.jpg?oh=e93ab0869403d66a8fcac54a760e8106&oe=52FB360F&__gda__=1392194521_869a26021a93fb0e59d3c61a7210d76a
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34/1615196_10202900259498679_1251574231_n.jpg?oh=2cb9a9058f1ae5e34c205dfa051d002c&oe=52FAFB98&__gda__=1392173724_6e1ddb17fac4f6cd3962bf4ec57715a9

harga : boleh runding jika beli lebih dari 3 helai
postage : percuma
material :gred triple A
size : SS~XXL
berminat? nak runding ? jum pm brother ni . . Kamarul Fairuz Sharif

*saya berminat tapi saya lebih cenderung pada pakaian  yg berlengan panjang sebab tuntutan agama saya ,emm rasanya kalau awak berminat boleh la send massage kt brother tu ye  . . entri kali ni saya taip dia ( brother tu )  pun tak tahu , tapi tak salah kan tolong orang cari rezeki . .bukan susah pun :)

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx