CINTA MONYET

12.23 am . . esok hari selasa !

ada apa dengan selasa ? haha takde apa-apa tapi bila ingat kelas esok mula awal lagi makanya saya kena katakan esok saya kena bangun lebih awal jugak  lagi  ! tapi . .  disebabkan mata masih cerah dan bersinar bak rambulan dimalam hari , saya masih gagah menaip 1 lagi post meroyan . . .

era sekarang ,cinta adalah kehidupan !
tak bercinta katanya tak rare ! ye jek . . .

bila sebut pasal cinta , dimuka buku saya tu ,ratusan murid sekolah asik sangat  time bercinta ! ada cinta realiti dan ada yang cinta siber ! ok,cinta tu naluri . . . saya paham . .

tapi kalau duit poket pergi sekolah pun mak ayah yang bagi ,duit top up pun mak ayah yang tanggung , pe kelas beb . . baik lu orang bercinta dengan buku-buku sekolah lagi best ! at least peperiksaan akhir tahun dapat gak korang keputusan yg cemerlang ! sejuk perut mak yg mengandungkan korang  . . .

Rata -rata adik-adik pelajar sekolah menengah akan buat :

~status sweetnya cinta pada awal tahun .
~status kecewanya bercinta  pada pertengahan tahun
~status keputusan peperiksaanya  gagal pada akhir tahun

dan remaja yg paling top bercinta ialah kitar usia 13~17 tahun ,bila dah lepas SPM,mereka akan buat hal memasing then bila berada dikolej ,si remaja lelaki tak musim sembang pasal cinta di siber tapi remaja perempuan  . . .  dasyat !!!! siap keluar gambar-gambar hot lagi !  ini pengalaman saya di muka buku dan ianya tiap hari berlaku ! serious tak bohong laaaa . .  .

Love Couple Wallpaper 1440x900 Love, Couple, Grayscale, Holding, Hands


dan ada satu pekara yang saya nak kongsikan disini :

Remaja Malaysia bila bercinta ayat-ayat dia hebat ! tapi bila kena tinggal ( frust ) ayat-ayat dia maha dasyat !!!!! habis keluar perkataan yg dia tak pernah sebut pun , dia akan sebut , semua nama binatang dia akan panggil ! owesome kan?! heee .  . anak BANGSA saya lah tu :)

Cute couples. ^_^ - Love Photo (18948421) - Fanpop fanclubs
Tapi ni bukan bangsa saya . . .


Comments