DATO OH DATO

hai . . .

diMalaysia ni kalau sebut nama dato' , rata -rata orang akan terfikir ,
wow orang kaya  . .
sesuai di buat calon menantu ni . .  .
jadi bini nombor dua dia  ke , nombor tiga pun ok gak ni .  .
mesti bisnes juta-juta . . .
tak perlu kerja keras ,sebab orang bawah dah ramai . .

tetapi  . . di facebook saya tu ,ada seorang dato yang sungguh rajin berusaha ,isteri dia cuma satu  ,comel pulak tu , dia muda lagi dan sekarang dia sedang sibuk menguruskan bisnes insurannya . .

tempuhari beliau ada send massage ke inbox fb saya , katanya tolong carikan orang yg berhajat untuk membeli insuran . banyak kemudahan jika membeli insuran dengannya . malangnya saya sebenarnya sudah pun ada insuran . dan 'bf' saya tak bagi jumpa or buat bisnes dgn suami orang ,katanya nanti timbulkan fitnah . . hahaha maka nya saya hanya mendiamkan diri je . tapi  jika anda ingin mengetahui dgn lebih lanjut tentang imbuhan insuran dato ini , ,sila pm Dato Syukur Ridzuan , dan jangan lupa ,mulakan dgn panggilan ' Assalammualaikum Dato' ye hehehe

bawahni antara iklan utk bisnes insuran yg beliau post di fb ni :


Sapa2 xde insuran lagi, habaq mai kat cek naa huhu.. medical card 100% claim bill segala kos rawatan,bilik dihospital swasta.. saving pun adaa ^____^ baik ada insuran skang.. kite x tawu apa yg berlaku dimasa2 akn dtg.. cek da penah claim eksiden moto zaman kolej dulu.. tp dulu ada 10% cas.. skang xde cas2.. 100% rawatan ditanggung beres.... MINAT??? pm la dia sekarang !

Comments