Skip to main content

KAMI TETAP COOL ~ penyokong JDT ~


Salam senja . . .

lepak muka buku sambil tunggu buah hati pulang kerja  . .ceh . . sedap je taip kan ,macam buah hati dia duduk serumah pulak hehe . .  acah je la . . .

bila dah masuk wall budak-budak bola ,naluri saya sebagai penyokong setia JDT jadi lesu ,lebih-lebih lagi bila kejadian yang makin lama makin berbagai dugaan mendatang untuk team kami tu .

baru-baru ni game hanya berlangsung selama  separuh masa ,dan separuh masa lagi sudah di reject !  semangat apakah ini ? semangat kesukanan kah atau semangat kemarahan berapi ? saya tak mahu ulas lanjut mungkin awak semua peminat bola tanah air lebih tahu dari saya kan . katanya kalau tak tahu lebih baik diam-diam dari berkata-kata yg bakal memburukkan lagi keadaan . ye saya kena akur kenyataan itu . tadi  saya sempat lah lepak di wall penyokong setia JDT ni . . .

sila masuk link  budak johor yg comel ni . .  Qass Helena

disini kami luahkan ishati yg kian gersang dek kekejaman sebuah pihak yg menyebabkan bola sepak negara tidak hebat sehingga sekarang ! nak tau apekah yg kami dok meluahkan disitu . . .
copypaste berlangsung disini . .


Sudah2 lah, aku frust gile ngan ape yg jd pd JDT, sedey smpi tahap camni JDT kna, tp x wat aku berputus asa cme aku mntak pada kwn2 hentikanlah provokasi, lantaklah pihak sne mhupun pihak ke3 nk kate ape, tidak bmksud aku lalang atau x syg JDT, tp cara tu xkn dpt mmbantu JDT, hnya mngeruhkan lg keadaan, jz remember, we too gud to them... Yg TERBAIK sahaja akan mmbuatkan yg lemah tergugat....

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx