KATA JEM,UPENYA JUM *haha*

ASsalammualaikum . .

pepagi buta ni  angin bertiup kuat pulak kat luar rumah tu ! gedebak kedebuk bidai dianjung rumah saya ditiup angin ,sesekali kedengaran pula suara desiran angin bertiup lembut . . lahai menyeramkan pun ada jugak ni . mata ni pulak time-time macam ni susah pulak dia nak pejamnya . entah kenapa ye , adakah sebab terlalu banyak fikir atau sebab takda fikiran . . ahh saya pun tak pasti !

apa yang jelas ,waktu ni jam 1.54 am . . mata saya masih segar bugar macam pukul 1.54 petang pulak ! ohnya esok ada tugas yang menanti la oii ~

serious saya katakan . .kalau awak nak tahu la kan  . . .  otak saya 'jem' langsung takda idea nak fikir apa-apa malam/pagi ni ! tapi jari tetap nak menaip ayat so, layankan aja laaa . . .

blogger ! yes  hobi sambilan saya sahaja ,namun ianya dapat membawa saya jauh dari kehidupan saya yg sebenar  . saya jumpa bermacam orang diluar sana ! blogger kecil-kecilan, blogger besar-besaran , dan blogger comel-comelan . .ye semua saya dah jumpa . . harap jangan ada yang terasa pulak !! huhhu

tapi !! ahha  dari idae kreatif diaorang lah saya dapat pelbagai info tentang kehidupan ni ! serious  !! banyak yang menarik diluar sana ! blogger yg ciput je macam saya ni hanya sebagai penggalak bagi blogger-blogger besar untuk terus meningkat maju dan berterusan suksess !! yeah!! blogger adalah insan yang berani meluahkan apa yg dia rasa betul ! tanpa undang-undang yg mana orang lain tak boleh nak edit entri dia ! hanya dia je yg boleh mengeditkannya ! yes ! yes ! ayat ni saya dapat dari abang besar dalam arena blogger semalaya ni iaitu abang Ben Ashaari , waktu tu saya ada komen dipost dia dengan ayat :

'saya hanyalah bloggger syok sendiri ' . . dan hasilnya abang Ben membalas dgn komen gaya tu la !
ahha amekkaw ~ syok sendiri la sangat  kan . . . hahaha

*tapi ayat tu saya ada sikit tokok tambah untuk menyedapkan pembacaannya kehkehkeh sorry ye bang,part tambah-tambah ni memang kerja saya  . .

eh !! tadi sedap noh kata takde idea ,ni dah kalah ucapan Menteri Besar ni haha...ada ku kesah pulak? *ayat biadap zaman sekarang * budak kecil umur 4 tahun pun dah tau guna ayat tu pada saya ! huhhu kecewa sesangat ~ tapi nak sedapkan hati , pastinya saya akan cakap . . mestilah ada yang kena dikesahkan ,kalau tak kesah nanti muka tak nampak secantik Nora Danish . .  aaaaa. . .  tersengih-sengih dia nak kenakan saya lagi ~

oklah . .nama Ben Ashaari dah naik , nama Nora Danish pun dah naik ,makanya layak lah saya pergi kealam impian saya dulu , kalau panjang umur ,esok boleh naikkan nama orang lain pulak . . .haaa jaga-jaga siapa yang kena ! hehehe assalammualaikum . .  .

Comments