KONGSI STATUS

hai awak . . . saya nak kongsikan sesuatu ni  *macam nak ajak mengumpat le pula*  , taklah kawan muka buku saya tu ada share sesuatu kat wall dia . awak nak tahu  tak apa yg dia kongsi kan tu ? meh pakat-pakat baca kemudian buatlah andaian sendiri . bytheway status ni datang dari wall fb bff saya . 


pasangan dimana :  LELAKI MUDA & PEREMPUAN TUA -
Perempuan yang lebih tua dari lelaki ni selalunya bersikap matang.. Setia.. Banyak menegur.. Peramah.. Suka tengok orang yang dia sayang tu bahagia.. Tapi dia suka bersedih sendirian.. Ego.. Cemburu.. Sensitif.. Mudah wasangka.. Cepat merajuk.. Susah dipujuk.. Susah nak paham kehendaknya, tak suka ditegur.. Emosi tapi korg jangan risau sebab dia ni seorang penyayang dan pandai menghargai orang.
 
 
pasangan ni pula : PEREMPUAN MUDA DARI LELAKI - 
Ini normal tapi memang sweet.. Perempuan macam ni selalunya jenis yang ceria.. Kelakar.. Cakap banyak.. Sporting tapi kuat cemburu.. Sensitif.. Dan lelaki kena banyak ikut kemahuan dia.. Kurang matang tapi memahami.. Sebenarnya perempuan yang lebih muda dari pasagannya ni.. Nak kan perhatian yang lebih dari pasangnnya.
 
 
 
Lelaki yg dah BERKAHWIN, tetapi mengaku BUJANG di hadapan kawan-kawan  ataupun di hadapan perempuan lain walaupun sekadar gurauan, maka JATUH TALAK terhadap Isterinya. Astaghfirullahalazim.


so ? lepas ni , yg bujang-bujang tu bijak-bijakkan lah fikiran anda untuk mencari pasangan hidup ye , sebab ianya bukan satu kerja yg mudah .kadang kala boleh serabutkan minda juga . ok , selamat menerai ( try) hehehe !

Comments