SAHABAT YG HILANG

assalammualaikum . . .

harini saya dapat kesan sesuatu telah berlaku dalam facebook saya . kawan saya yang selalu sangat berkomen dengan saya telah 'block' fb saya . Al- hamdulillah . . .cuma pada awalnya saya terasa pelik apa motif dia buat macam tu ?

sebelum ni dia pernah jugak block fb saya  ,tu pun saya tak tahu apa puncanya jugak. . .  tapi tak sampai seminggu dia add balik . mulanya saya malas nak approve tapi bila kenangkan dia memang rajin lepak wall saya dan berbalas komen ,so saya anggap approve request friend dari dia adalah jalan terbaik . so dia telah pun menjadi kawan muka buku saya semula . itu pun selepas saya simpan id dia di ' friend requests box'  selama 2 minggu .

kemudian dia pun aktif la semula berkomen di wall saya dengan komen yang merepek,merapu ,tapi menghiburkan la ,sehinggakan ada kawan saya yang lain  menegur, siapa avy tu ? bf awak ke Lyen? saya jawap taklah ,friendlist je  . . .

kali terakhir yang saya ingat ,kami dan beberapa orang teman fb yang lain ada berbalas komen distatus saya pada bulan januari yg lepas , dan dia suruh saya pergi kewallnya kerana dia ada satu status buat saya *katanya . . .

dia lelaki , namun jika dia berkomen ,emosinya mengalahkan orang perempuan ! hehe naluri memasing kan . . . ye last day dia komen dan dia ada buat status pasal kekasihnya yg cemburu kannya. namun saya tak pasti apakah punca kecemburuan itu terhasil !

tetapi bila saya stalker guna fb kawan saya , dan check  semula pada apa yang dia dah komen diwall saya yg lepas-lepas tu , ye . . dalam komennya ada menunjukkan yang dia tu ' menyengal ' gak bila mengayat , walaupun hanya gurauan tapi ia nampak over gitu  . . . lebih-lebih lagi dalam status saya dia sering menggunakan   panggilan darling lah , lebiu lah ,entah apa-apa tah , saya pun malas nak taip disini .

ok fine ! keputusan akhirnya muktamad !! memang layak la gf dia mencemburui dia dan saya !! dan memang layak lah fb saya di block olehnya , ini semua untuk memastikan keakraban kami tidak disalah ertikan oleh kekasih hatinya  lagi . . .  sape tak sayang bf oii ! hahaha

 Yandz David Luffy  

By Admin Avy Alandz/Yandz David Luffy@Secrets Loves Society(closed society)

sahabat  . . biarlah semuanya abadi dalam kenangan saya selama-lamanya . kerana itu lebih baik dari percintaan awak dan kekasih awak jadi  musnah . saya akan pastikan saya tak akan approve mana-mana friend request lagi selepas ini  . . demi untuk kebaikan semua  . . .


hari-hari teakhir saya berbalas komen dengannya . . .

Secrets : you wont believe it if i say today...i cried with smile when someone thought that i think of them a cheap person..what a disaster day of my life..i didnt mean that at all..but it seems if u think that i was like that..it's all up to u girl...all i wanna say here..thankz for teared up my pieces of heart in u..God Knows what i felt at this moment..(ancus!!) by admin Avy Alandz/Yandz David Luffy
@Secrets Loves Society(my feelings:totally broken heartache)thankz to u but i appreciate what u thought of me..bye now
Like · ·

*chef . .   i know all happend by the reason , and hope everything gonna be ok both of you ...




feel free now . .  . ^_^ al hamdulillah . . .

Comments