SAYA BILA PULAK !





AS salammualaikum awak . . .  selamat malam  :3

malam ni mood untuk online macam clear setelah berhari-hari duduk kampung *rewang bhai * heee . . bila tenguk orang nikah ,naluri perempuan saya sikit terasa alahai  . . . bila lah giliran aku ni detik hati huhhu ! gatai je kan ,study belum habis lagi ,ekonomi belum lagi kukuh ,cita-cita belum lagi tercapai , cinta belum lagi  . .belum apa ye ?? mungkin kah belum pasti atau pun belum jelas kah ? pasrah . . .

malam ni sempat jenjalan blog orang ,akhirnya terjumpa artikel ni .. . . so ??


Ye. . so jawapannya kena lah saya cari calon sebelum akhir tahun ni ? tapi siapa yang kata ? abang ni la huhhu . . .ok operasi pencarian akan  bermula lepas ni hahha . .mengade !
dia hanya menasihati je ok :)

Comments