BENAR TAK TIPU

hai awak . .
sekarang ni zaman orang dah tak malu untuk tangkap gambar sendiri ! kenapa saya cakap macam tu ?  tepuk meja ,tanya lah kerusi ! siapa yg malu-malu lagi untuk ber' selfie' ?  hahaha tanya lah sesiapa jek ,pasti dalam handphone dia full dengan wajah sendiri ! hok tino, hok jate ,serupo sokmo !  anak dara ,anak teruna ,mak orang ,bapak orang , hampir dikata kan seluruh penduduk dunia ni dah tak rasa malu untuk bergambar !




kalau zaman dulu-dulu , ada yg malu -malu untuk diajak bergambar . serious saya cakap ,siap main tarik -tarik tangan lagi bila diajak bergambar ,alasannya malu ! tapi sekarang . . . amek kaw ~ tak suruh dah posing maut kehkehkeh . apa pedulik nikan wajah aku ,ko pe sibuk ! lahai . . .

walau bagaimana pun awak,saya masih lagi malu untuk mempersembahkan wajah saya dimana-mana media sosial ni ,kalau ada pun just sekali sekala jek tu pun kat blog kesayangan saya ni jek  ,lepas tu tukar dah  . . .ehem2. . saya kan pemalu orangnya . . . .hik3




Comments