BIAR KAN BERLALU

hai awak  . . selamat pagi !
hari ni saya harap menjadi hari yg lebih baik dari semalam  sebab semalam tu mood saya down gilerr ! aah lupakan semalam kan . hari ni yg harus diteruskan ! ye nekadnya saya kali ni !!

khabar MH370 dah pun diterima ,walaupun tiada apa-apa yg dijumpai ianya tetap dikatakan disitu so ,takleh nak buat apa lagi dah terima je yg semuanya berakhir disitu . . namun saya akan terus berdoa agar Allah beri keajaiban untuk semua penumpang dan penyelamat ! saya turut berharap agar ada khabar gembira buat ahli keluarga selagi tiada apa-apa bukti yg timbul dari dasar laut hindi tu . . .* Ye ,itulah harapan saya ..

aaminnn . . .

harini pulak ,member saya yg buat saya tak puas hati semalam tu dah tukar number handphone dia ! ok satu lagi masalah saya sudah selesai !  alhamdulillah . . harap dia takkan call saya lagi semata -mata nak mop lantai rumah dan suruh saya jaga anak dia . . huhu saya bukan tak mahu tolong kawan ,tapi kalau benda remeh camtu dia dah minta tolong kat saya ,tak mustahil satu hari nanti dia akan datang lagi jumpa saya untuk satu lagi pertolongan remeh ! akhirnya bila dia tahu awek comel ni pun reti marah  ,so. . .sorry to say la ye :)

ye ! saya tak kejam ok  ,tapi saya mendidik dia agar lebih yakin dengan hasil kerja sendiri ! kalau tak sanggup jaga anak dan jaga rumah serentak ,jangan kawin  ! *macam saya *

feel free  . . . .

Comments