CONTOH

hai awak . . .


sambil menaip ni mata saya sedang menuntun progrem *romantika @astro ria .   kali ini berpeluang menuntun kisah pasangan Yusri KRU & Lisa Suriani. . lihat je pada rumah , ofis dan semuanya yg mereka ada tetiba mulut saya bersuara perlahan  " waw . . . hebat kan dia org ni . .! muda lagi dah punya harta begini hebat ! ye awak . . semua tu rezki mereka kan . .


dan  yang sebenarnya bukan mudah utk mendapatkan semua itu kalau dalam diri itu ada sifat  buruk seperti malas belajar - malas usaha - malas kerja dan  malas nak mencuba .


setahu saya Yusri pada zaman bujangnya seorang yg sangat rajin berusaha dalam membina empayar KRU *bersama 2 lagi abangnya * Jatuh bangun mereka bertiga semuanya dapat diatasi dengan jayanya  . mana kala Lisa pula seorang penuntut yg rajin belajar sehingga melayakkan beliau menjadi seorang  bakal peguam yg sangat cantik  .

Dan akhirnya atas dasar apa yg dipanggil JODOH , makanya mereka disatukan dalam istana bahagia sehingga sekarang . apa yg saya doakan ,bakal muncul lah seorang 'baby' yg mampu memberi sinar diistana mereka itu   . . .aaaminnn . . . .

*memandai jek :p

Comments