EMOSI SEKARANG

Lahai . . mata makin berat , tapi jari-jari masih mengada nak  menaip , esok pepagi dah merayap nak cari rezki . mohon Allah permudahkan  semua urusan saya esok , aaminn . . .

jika berjanji ,jangan pernah untuk katakan itu janji saya ,kerana mungkin janji itu akan diubah ,maklumlah kan manusia ,mana ada mempunyai perasaan yg satu . elok-elok hari tu saya dah janji tak mau dah on muka buku  ( fb ) tapi bila asik diserang oleh massage dari teman-teman alam maya ,akhirnya saya pun cair lah , makanya janji hanya tinggal janji . hampeh je ...

tapi buat masa ni biarlah fb saya tu sunyi sekejap , walaupun saya ada online tapi mood belum lagi panas . masih tercari-cari status apa kah yg meletop untuk dipost kan esok harinya sebab malam ni saya memang takde mood .

akhir sekali dalam mood down  gila ni ,dengan cuaca yg sehangat nya , saya nak beritahu yg saya sekarang dah tak mampu berjaga hingga lewat malam . sedangkan tidur puas dimalam hari , bila siang harinya pula saya begitu mudah untuk  terlelap  ,mengantuk dan ahh memang letih sesangat . apakah disebabkan cuaca sekarang ni atau disebabkan  emosi saya yg tak menentu  ni ?




Comments