Skip to main content

IKLAN YG PEH !!

ahha kali ni cik Lyenda nak membebel jap .pasal iklan-iklan yg disiarkan di facebook ni . banyak yg telah mengaut keuntungan dengan memperkenalkan produk mereka kemata pengguna . tak kira berapa pun harganya ,jika mereka tertarik dan berminat  ,kompem dia akan komen :'' pm  hargenya  ye yunk '' hahaha tak kiralah penjual tu sayang dia ke tak , ayat dia hampir begitulah rupanya hikhikhik . . . lantak ko !

tapi ! ahha ada tapinya tu . .  terdapat jugak yg menjual produk 'power' ala ,korang pastinya selalu dah jumpa . . .ayat dia memang power , tapi belum tahulah produk dia power ke tak . . yg paling power iklan dia .. .  awak nak baca ?jum . . . .

**
Lebih ketat Lebih rapat! Spray je 2 kali sehari!
Untuk kesan yang lebih mujarab amalkan penggunaan produk *jenama W*

**
"5 hari suami minum *Jenama W * dia lebih bertenaga!
yang pasti suami lebih bertenaga bila bersama..hehe"

**
2 hari guna bau badan hilang! Bab ketat  . .
memang tak  boleh disangkal lagi..memang ketat!

ish . . ada banyak lagi  iklan-iklan yg power tu ,nanti kang kalau saya copy bebanyak kang ada yg cepat-cepat suruh mak dia cari kan calon isteri or calon suami pulak . . . lahai . .  sangat-sangat power hebat iklan-iklan ni kan ! tapi sedarkah mereka ( penjual ubat KETAT tu ) facebook ni diguna kan oleh kanak-kanak sekolah rendah yang suka main game tu .tup-tup dia berminat nak order cane ? kalau untuk mak dia takde lah hal sangat ,tapi dia yg nak test  ? so ??? ah. . mungkin aje ada yg cakap .  .takkan laaaa . .  . opss jangan anggap remeh ye benda serupa ni sebab benda -benda ni just order kemudian bank -in ,kemudian SMS sebagai bukti dan untuk lokasi dan poslaju datang kerumah  . . . so senangkan ?

*apa-apa pun adjustlah ayat tu agar jangan ada yg pelanggan yg tidak berkesesuaian usia menjadi tergoda untuk mengordernya dan akhirnya mencubanya  . . soalan saya serius ke KETAT ? atau hanya penyedap ayat sebagai pelaris ? waallah hualam ~

#ala emak kawinkan aku ha3

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx