IKLAN YG PEH !!

ahha kali ni cik Lyenda nak membebel jap .pasal iklan-iklan yg disiarkan di facebook ni . banyak yg telah mengaut keuntungan dengan memperkenalkan produk mereka kemata pengguna . tak kira berapa pun harganya ,jika mereka tertarik dan berminat  ,kompem dia akan komen :'' pm  hargenya  ye yunk '' hahaha tak kiralah penjual tu sayang dia ke tak , ayat dia hampir begitulah rupanya hikhikhik . . . lantak ko !

tapi ! ahha ada tapinya tu . .  terdapat jugak yg menjual produk 'power' ala ,korang pastinya selalu dah jumpa . . .ayat dia memang power , tapi belum tahulah produk dia power ke tak . . yg paling power iklan dia .. .  awak nak baca ?jum . . . .

**
Lebih ketat Lebih rapat! Spray je 2 kali sehari!
Untuk kesan yang lebih mujarab amalkan penggunaan produk *jenama W*

**
"5 hari suami minum *Jenama W * dia lebih bertenaga!
yang pasti suami lebih bertenaga bila bersama..hehe"

**
2 hari guna bau badan hilang! Bab ketat  . .
memang tak  boleh disangkal lagi..memang ketat!

ish . . ada banyak lagi  iklan-iklan yg power tu ,nanti kang kalau saya copy bebanyak kang ada yg cepat-cepat suruh mak dia cari kan calon isteri or calon suami pulak . . . lahai . .  sangat-sangat power hebat iklan-iklan ni kan ! tapi sedarkah mereka ( penjual ubat KETAT tu ) facebook ni diguna kan oleh kanak-kanak sekolah rendah yang suka main game tu .tup-tup dia berminat nak order cane ? kalau untuk mak dia takde lah hal sangat ,tapi dia yg nak test  ? so ??? ah. . mungkin aje ada yg cakap .  .takkan laaaa . .  . opss jangan anggap remeh ye benda serupa ni sebab benda -benda ni just order kemudian bank -in ,kemudian SMS sebagai bukti dan untuk lokasi dan poslaju datang kerumah  . . . so senangkan ?

*apa-apa pun adjustlah ayat tu agar jangan ada yg pelanggan yg tidak berkesesuaian usia menjadi tergoda untuk mengordernya dan akhirnya mencubanya  . . soalan saya serius ke KETAT ? atau hanya penyedap ayat sebagai pelaris ? waallah hualam ~

#ala emak kawinkan aku ha3

Comments