Skip to main content

JIMMY OH JIMMY

angin meroyan sampai dah ni . . .tak cukup 2 ni tambah lagi 1 more story to share . . lantak la janji tak kacau orang . . .  dimuka buku saya tu ,kalau nak kata manusia yg bernama lelaki tu memang hampir 3/4% berada disenarai friendlist saya . .peh bayangkan lah ramai tu . .  bila dah ramai tu , makanya banyaklah ragamnya .


bila sebut ragam , saya ada seorang kawan fb yg sering membuat komen yg agak mencurigakan orang lain . . nama dia  Abang Jimmy Jafrul *klik sini* kalau awak nak kenal sape tu Jimmy !

dia kalau bina ayat komen kat status saya memang sangat berani , tanpa fikir apa yg lain cakap , dia akan buat je ayat komen sesedap rasa dia hahaha . . . kalau orang yg tak kenal saya or dia ,pastinya orang akan fikir kami adalah pasangan yg sedang bercinta huk huk huk * tersedak*

padahal tidak pun  . . . pm saya pun dia tak penah ,apa lagi jumpa or naik motor besar dia tu haish . .abang jimmy oh abang jimmy. . .  .anda buat saya gila sengsorang kat sini  . .  .!! hahaha

semalam , ketika saya update lirik lagu iaitu

*Tuhan kuatkan lah hati ku yg terluka

 awak nak tau apa abang jimmy komen  ? tengok copy paste kat bawah ni . . .

Tuhan kuatkan lah hatiku yg terluka . . .

*masih menyintainya
like · · Promote · Share

Amer Carleed, Laksamana Awan, Nurul Nadia L and 19 others like this.

Herry Ix Ace err.. ini bukan cik yen ? -,-''
21 hours ago · Like


Yenda Ixati masih. . . *dia lom balik
21 hours ago · Like


Nur Amylin Amylin Berjankit sudah virus cinta..
21 hours ago · Like


Herry Ix Ace siapakah itu ?? mia ? biase la studentt nk enjoy2 .. rileks.. pikir yg baek2 je
21 hours ago · Like


Yenda Ixati kak nur . . .ni racun bkn virus
21 hours ago · Like


Yenda Ixati herry . . yup dear . . ntah r
21 hours ago · Like


Herry Ix Ace :)
21 hours ago · Like


Yenda Ixati . . let it be . . .
20 hours ago · Like


Herry Ix Ace pray for her
20 hours ago · Unlike · 1


Jimmy Jafrul Sullivan aku sentiasa mencintai mu
20 hours ago · Like


Yenda Ixati herry . . . insyaAllah dear
20 hours ago · Like


Yenda Ixati abang jimmy . .tengs . .
20 hours ago · Like


Nur Amylin Amylin Ekh?.
20 hours ago · Like


Jimmy Jafrul Sullivan syg awak sgt2
20 hours ago · Like


Yenda Ixati Tengss . .
8 hours ago · Like

Dan . . hanya ucapan tengs je yg mampu saya taipkan diketika itu  . . . .*sendi jari saya lemah :p

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx