Skip to main content

KEHILANGAN


bila petang macam ni ,time orang semua sedang menjalankan aktiviti memasing . .  terasa sunyi je bilik anak dara saya ni . ..  cicak  berjalan  pun saya boleh dengar ! apa lagi cicak jatuh kelepek atas lantai , lagilah bergema bunyinya  . .hmmm . . . sunyi nyeeee .

nak tidur rasanya mata saya dah kenyang asik ditala dengan tidur yg memanjang sejak saya demam ni . ahhh . .malam nanti tidur lagi  . . .  makan ? selera dah tertutup  . . . usha bujang sebelah ? aah . . .langsung takde selera apa-apa dah ni . . kesian kan . ni semua sebab terlalu  banyak makan ubat melembut kan urat yg doktor beri hari tu gaknya . . bila saya mengadu kat doktor kesayangan saya tu yg badan saya sakit-sakit  , tup-tup bila dikaunter ambil ubat ,dia siap bagi ubat pelembut urat! haha agaknya urat saya dah keras ke  selama ni ?? ke. . hati saya yg dah makin keras ? emm . .ntahla awak . . .

yang  saya perasaan , sejak akhir-akhirini . .entri saya asik nak kenakan orang jek ,padahal saya bukan la sempurna sangat pun * mengaku seyh - jujur  ni * tapi entah lah ,naluri saya macam ada something yg tak puas je ni .asik nak membahan orang jek kerjanya ,tak pernah -pernah entri kena block ,tetibe kena !! *padan muka saya* hahaha gua redha je beb . . . - ayat mase mude2 dulu tu

kadang-kadang nak balas komen kat muka buku pun macam nak cari pasal je dengan seseorang . eeee . .  ade apa kah dalam minda saya ni ??
takkan sebab dah lama tak  . . . .
tak ape???
entah la lama tak ape agaknya emmm . . . .*bingung*


missing you . . . . :'(

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx