SEBAGAINYA APA SAYA INI ?

hi awak . . .

Ada kawan dok pm tanya nape blog cik lyenda lain bebeno 2-3 hari sejak kebelakangan ni . . . takde mood jiwang jiwe lagi ke ? lahai beb , utk apakah jiwang  bagai kalau takde apa yg nak dikongsikan pasal jiwa-jiwa ni kat awak .

saya hanya blogger yg akan meng update perihal dunia saya ,kisah cinta saya ,kisah  kehidupan sekeliling   saya , rasanya tak selalu lah saya update pasal anak ke ,pasal suami ke ,  bukan sebab saya malu atau mahu privacy tapi saya memang tidak memilikinya . . so ?? hmm harap maaf  lah ye . . . kena tunggu lah 2-3 tahun lagi or. .maybe 2-3 bulan lagi ke? eh ! *menggedik la tu * hee

ingin saya nyatakan disini perkongsian idea saya ini sebenarnya hanya untuk menyatakan :

sebagai orang muslim saya perihatin pada agama saya
sebagai anggota masyarakat  saya perihatin pada jiran tetangga saya
sebagai warganegara saya perihatin pada negara saya
sebagai awek muka buku saya perihatin dengan member mukabuku saya
dan sebagai blogger saya pun ada jugak perasaan untuk ? untuk ?untuk apakah ??

*kita sambung esok-esoklah ye , dah malam ni esok ada tanggung jawap yg menanti kang tak sedar pulak nak bangun awal , maklumlahkan tidur dengan cuaca berjerebu ni memang best sikit.





Comments