Skip to main content

SEMBANG HATI KECIL


pukul 1 am

hai awak jari saya ni kan rajin pulak malam ni nak menaip , tunggu mata pejam lambat lagi kot . sebenarnya hati ni nak sangat meroyan 'time-time' macam ni . tapi untuk mengelakkan spekulasi kena gak lepaskan di blog ,untuk dilepaskan di timeline memang payah la . *ceh 'spekulasi' tu * hee

hati kecil saya  berbisik . . .
psst2 cik Lyenda . . .hang tak rindu kat someone ke ? emmm .... sejujurnya ku tak bisa ,hidup tanpa ada kamu aku gila ~ heeee .... karoke memalam pulak, siyes  rindu la ni ... tapi saya masih pro untuk menahan 1jutajenis  rindu ok ,so tak nampak lah sangat yg saya sedang merindu ... hehehe

suara luar : ape ko merepek ni peah oiii . . malam dah ni janganlah taip ayat bukan-bukan ,makin mengantuk mata aku ko buat laaaa . . .

opsss , ada blogger tak suka saya merepek soalnya hati ni . katanya janganlah sampai soal perasaan pun nak cerita orang ,kasi je Allah yg tau abis kes !  ok truly saya akan bacakan al-fatihah kat someone yg buat saya terindu-rindu tu , saya mohon Allah pelihara dia dibawah lindungan Illahi. dimurahkan semua pintu rezki dan maju dalam tiap bidang yg diceburi . eh ! nampaknya ni bukan lagi rahsia sebab dah share kat awak semua heee . . * maafkan saya ...

tapi bila saya sedar siapa lah saya dengan someone tu ,makanya pada saya  .  . * diam lebih baik dari meluahkan*  dan pada cik hati kecil saya ni saya nak sharekan  sesuatu ,iaitu kalau cik hati kecil nak tau , saya takkan pernah jemu merindukan someone tu  . . .  siyes ~


who is this . . .

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx