SOALAN MAUT

eh ! ade lagi ? ok ok last kopeq sebelum tidur ni . . .ceh ayat ni lama dah tak guna 'last kopeq' heee

awak selalukan dapat soalan?
pernahkah soalan yg awak dapat tu awak rase pelik?
ahha pada malam minggu yg lepas saya dihujanni dengan soalan pelik yg pertama kali saya dapat diinbx muka buku saya . dan ini bukan utk mengaibkan sesiapa tetapi harapan saya lainkali kalau tak mau diblock atau dibenci sebaiknya tanyalah soalan yg elok - elok sikit kan, taklah menjadi marah orang dan awak bayangkan kalau saya ada sakit jantung ,kompem masa tu saya koma terus sebab terkejut  . . .

inilah soalan yg mempunyai garam meneral laut dalam !!Dan dia dapat habuan yg setimpal dengan soalannya terakhirnya  . .alhamdulillah . . and sorry again :3 * ( stock gelak dlm hati pun ade ni oii )

  • Conversation started Sunday
  • Dendqm HipPiesz
    Dendqm HipPiesz

    harap jgn marh ya .. lau prtanyaan ak ne .. Biadap .. Hehe
    sya nk tnya .. Dan mau tau .. spender warna apa yg yenda kai malam ne ... Hehe
    sekali lge minta mf ..
  • Yenda Ixati
    Yenda Ixati

    ???
    tiada soalan lain selain ini kah ?
  • Dendqm HipPiesz
    Dendqm HipPiesz

    warna apa .. Mcm yenda terkejut je ..
    xda ne je yg ada ..
  • Yenda Ixati
    Yenda Ixati

    sorry,sy tidak biase utk berkongsi perihal bgini dgn sesapa..biasanya sy akn block fb ssorg yg bertanyakan soal yg bukan2 bgini . . .sorry again . . .
  • Dendqm HipPiesz
    Dendqm HipPiesz

    sya xda niat nk kurang ajar dgn yenda .. atau pn biadap ..
    lau yenda xbole kasi xpa ... lge pn lau yenda tdi ckp xbole tnya .. ak tkka tanya mcm tu dgn yenda ..
    Maafffff
  • Dendqm HipPiesz
    Dendqm HipPiesz

    yenda ak mnta mf .. tolong raply ...
You cannot reply to this conversation.

Comments