Skip to main content

SOALAN MAUT

eh ! ade lagi ? ok ok last kopeq sebelum tidur ni . . .ceh ayat ni lama dah tak guna 'last kopeq' heee

awak selalukan dapat soalan?
pernahkah soalan yg awak dapat tu awak rase pelik?
ahha pada malam minggu yg lepas saya dihujanni dengan soalan pelik yg pertama kali saya dapat diinbx muka buku saya . dan ini bukan utk mengaibkan sesiapa tetapi harapan saya lainkali kalau tak mau diblock atau dibenci sebaiknya tanyalah soalan yg elok - elok sikit kan, taklah menjadi marah orang dan awak bayangkan kalau saya ada sakit jantung ,kompem masa tu saya koma terus sebab terkejut  . . .

inilah soalan yg mempunyai garam meneral laut dalam !!Dan dia dapat habuan yg setimpal dengan soalannya terakhirnya  . .alhamdulillah . . and sorry again :3 * ( stock gelak dlm hati pun ade ni oii )

  • Conversation started Sunday
  • Dendqm HipPiesz
    Dendqm HipPiesz

    harap jgn marh ya .. lau prtanyaan ak ne .. Biadap .. Hehe
    sya nk tnya .. Dan mau tau .. spender warna apa yg yenda kai malam ne ... Hehe
    sekali lge minta mf ..
  • Yenda Ixati
    Yenda Ixati

    ???
    tiada soalan lain selain ini kah ?
  • Dendqm HipPiesz
    Dendqm HipPiesz

    warna apa .. Mcm yenda terkejut je ..
    xda ne je yg ada ..
  • Yenda Ixati
    Yenda Ixati

    sorry,sy tidak biase utk berkongsi perihal bgini dgn sesapa..biasanya sy akn block fb ssorg yg bertanyakan soal yg bukan2 bgini . . .sorry again . . .
  • Dendqm HipPiesz
    Dendqm HipPiesz

    sya xda niat nk kurang ajar dgn yenda .. atau pn biadap ..
    lau yenda xbole kasi xpa ... lge pn lau yenda tdi ckp xbole tnya .. ak tkka tanya mcm tu dgn yenda ..
    Maafffff
  • Dendqm HipPiesz
    Dendqm HipPiesz

    yenda ak mnta mf .. tolong raply ...
You cannot reply to this conversation.

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx