TAKDE KERJA

amboi korang  . .  .
teruk bebeno ekk tuan blog ni korang sangka-sangkakan ,baru nak belajar berjari celupar korang dah rajin-rajin block  idea saya ! hahaha lantak korang lah  ! janji saya ada simpan lagi draf tu dan ianya akan kekal disitu ! *buat kenangan terindah*

hari ni takde selera pulak otak ni  nak mengumpat orang  ,so harini saya nak beritahu saya akan buat satu status sebelum tiap kali saya offline muka buku tu ! tetapi status saya tu akan saya ambil dari komen-komen hebat hamba-hamba Allah yg bermuka buku ni !

dan ayat tu akan saya pilih dari page-page yg  hot ! kawan-kawan yg hot ! status-status yg hot ! bak kata orang segala bapak hot ianya akan diterjah oleh cik Lyenda la ni ye .

awak nak tahu tujuannya saya buat macam tu ?
saya sengaja nak orang tahu bahawa kadang-kadang kita fikir orang yg tak punya apa-apa ni tak tau nak buat apa-apa ,tapi sebenarnya mereka tu mempunyai  idea yg lebih power dari kita .! *tabik spring !!

Comments