TEMAN SETIA

Hai Assalammualaikum awak . . .  sambil jerang nasi atas dapur masih sempat lagi untuk berblog hehehe...jiwa meroyan ini takkan musnah hingga menutup mata *katanya...

tadi pepagi kawan siber saya dah bising-bising di email ,dia marah kenapa saya menggatal 'deaktif' muka buku saya . hee....cool beb cool . saya bagi dia bertenang kejap . look !! kau masih boleh kontak aku lagi kan ???  awat nak kalut-kalut ni. ... memang la aku dapat kontak kau , tapi kat dalam ni mana best ngok ! adeh dia ngok kan saya pulak . . .

ala tak kemananya aku ni ,ada je kat johor ni ,kalau kau rindu tahap tapir yg macam selalu kau cakap tu ,datang la ke johor .... aku setia menunggu hehehe - sengaja saya bikin dia marah . mana boleh , aku kat utara kau kat selatan ,dengan tugas aku yg tak habis-habis ni , kerja siang malam ...mana sempat .. dah la talipon tak pernah nak on ! whatsup takde , wechat jauh sekali ..apa pasal kau ni beb..jakun betul lah ,zaman serba canggih macam ni kau cuma ada face book dan twitter je ke ???

adeh ..... dia dah mula membebel hehehe

wei .. aku dah tobat la ..balas saya bersahaja .
siut la kau !! dia mula tak puas hati kat saya ,
taubat konon ..puiihh !!
jahat no ke kau kat facebook tu  ?????
 
hehehe tak ... aku tak jahat ...tapi aku dah mula tak rasa apa-apa didalam muka buku tu dan kan muka buku itu buatan yahudi... hahaha  mana boleh aku guna buatan yahudi ngek !! saya jawab sambil gelakkan dia .!! cisss bedebah budak ni  !!! siapa cakap benda tu produk yahudi ??? kawan saya dah mula hangen . kau cakap je lah kau kecewa ,janganlah kau salahkan orang lain pulak !! hahahaha ....itu je balas saya untuk kata-kata dia tu ! saya cuma gelakkan je ... ye aku  baru ni je cakap tapi yang bagi tau aku si Musafir Cyber  tulah , dia yg cakap .. try kau cari kat facebook page dia tu ...aaaa...

kau kata aku kecewa ??? mana ada aku kecewa ngek  , aku lebih bahagia bila muka buku aku tu dah tak aktif maknanya aku dah bagi seseorang itu enjoy tanpa ingat aku lagi  . . . heeee .

.. hmmm ntahlah jawapan saya kali ni betul ke tak ,tapi tu lah kenyataannya.

wei !! buat la akaun baru wei ...kawan saya mendesak , malas !! cukuplah sekali dan cukuplah hanya itu muka buku aku ! malas nak serabutkan minda aku lagi  ... eh !!senangnya saya jawapkan ? hehehe

camnilah .. kalau kau kawan aku yg betul-betul kawan , carilah jalan apa gak pun ,untuk kontak aku ,kalau kau dah malas nak mencari , takpe aku paham ,aku tak risau pun sebab sekarang hidup aku hanya berserah pada  Allah , hidup mati ku dengan Allah so ..aku lebih rela macam ni  . . . cinta Allah berbaloi-baloi beb , aku takkan pernah dikecewakan ...insya Allah...

kawan saya bersunggut  alaaaa kau ni ... ni yg aku malas cakap dengan kau , asik - asik  itu je jawapan kau beri  ..hmmmm .. wei .... no handset kau apa sekarang ???  hah?? sorry beb .... handset aku masuk dalam lubang toilet minggu lepas so aku dah takde apa-apa harta lagi sekarang ni ...kau nak sponser ke? heee ....

sponser ??? jadilah gf aku dulu ,janganlah sponser handset , kredit , simcard semua aku belikan ..cane ? mau kah ?? hahahaha itu bukan kekasih yg ikhlas tu ngok , itu perempuan simpanan kayak nya!!! tak mau lah aku  eeee ... saya menolak pelawaan jejaka yg sungguh bermurah hati tu .

lahai beb .... aku takkan kacau tunangan orang la * detik hati saya ketika tu .... hmmm




Comments