Skip to main content

TERUK PUNYA PERANGAI

yes ! seluruh alam sudah mengatakah bahawa semestinya riak itu perangai yg keji ! tapi ramai yg suka menunjuk-nunjuk apa yg dia miliki semata-mata nak orang tau yg benda tu dia yg punya !  ok fine !
saya ada kereta yg vorge !
saya ada rumah yg awesome !
saya ada  kerja yg best !
saya ada kawan yg superstar !
saya ada kekasih  yg wow !
emm. . dan macam-macam lah yg nak dikongsikan dengan teman-temannya tu . . . cik Lyenda riak  ?? emmm . . .jap fikir jap .  . .sometime kot  . . .petang ni cik Lyenda sengaja meriak kan diri untuk mendapat respond dari kawan-kawan muka buku tu . apatah tanggapan mereka kat cik Lyenda nur ni kan  . .  hehehe biarlah . .  yg saya tau mereka tau yg saya ada benda tu sekarang ni . . .  lahai . . .dasyat sungguh tuan blog ni ekk !!! nak tau teruk ke saya ,marile masuk link  ni CIK Lyenda yg teruk !!!

post tu ialah dengan niat sengaja menunjuk-nunjuk !! hahahaha mengong*. . . .  .

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx