TERUK PUNYA PERANGAI

yes ! seluruh alam sudah mengatakah bahawa semestinya riak itu perangai yg keji ! tapi ramai yg suka menunjuk-nunjuk apa yg dia miliki semata-mata nak orang tau yg benda tu dia yg punya !  ok fine !
saya ada kereta yg vorge !
saya ada rumah yg awesome !
saya ada  kerja yg best !
saya ada kawan yg superstar !
saya ada kekasih  yg wow !
emm. . dan macam-macam lah yg nak dikongsikan dengan teman-temannya tu . . . cik Lyenda riak  ?? emmm . . .jap fikir jap .  . .sometime kot  . . .petang ni cik Lyenda sengaja meriak kan diri untuk mendapat respond dari kawan-kawan muka buku tu . apatah tanggapan mereka kat cik Lyenda nur ni kan  . .  hehehe biarlah . .  yg saya tau mereka tau yg saya ada benda tu sekarang ni . . .  lahai . . .dasyat sungguh tuan blog ni ekk !!! nak tau teruk ke saya ,marile masuk link  ni CIK Lyenda yg teruk !!!

post tu ialah dengan niat sengaja menunjuk-nunjuk !! hahahaha mengong*. . . .  .

Comments