ITS ABOUT ME ?

hai selamat malam awak  . .  .

malam -malam macam ni selain menunggu mata pejam ,layan jari menari pun best jugak . kalau awak pembaca yg sering bertandang kemari ,pernah tak awak terfikir siapa itu cik Lyenda ixati ? apakah kegemarannya ? apakah perkara yg dibencinya ? apakah cita-citanya ? apakah matlamat hidupnya ?  bagaimanakah rupa pasangan yg diidam-idamkannya ? meh saya story sat !

saya Lyenda ixati ! umur saya tahun ni masuk 24 tahun dah.status ? ( dalam pertimbangan )ceh* boleh pulak gitu fuh !

bila ditanya tentang kegemaran ,saya akan jawap saya suka melihat telatah manusia . tak kira manusia dialam maya atau dialam realiti . melihat sikap dan perangai mereka maka akan tersingkap juga keburukan dan kebaikan saya ! dan jika yg baik maka saya akan follow ,tapi jika tak berapa baik maka saya akan buat la tauladan . senangkan ?

apa perkara yg buat saya benci ?
ye sejujurnya saya benci orang yg suka membebel pasal kerja dia lah , harta dia lah , pasal keluarga dialah , tentang simpanan dia diASB lah ! padahal saya berkawan dengan dia bukan nya sebab itu !! please eah saya berkawan dengan awak,awak,awak bukan sebab awak tu popular ke apa ok ! sayA kenal dengan awak ,awak dan awak hanyalah sebab Allah berfirman : antara manusia dijauhkan dari syurga ialah mereka yg meruntuhkan silaturahim . . . ok jelaskan ?

so???? ok fine  . .  .so lepas ni kalau nak ajak saya bersembang kosong dengan awak  ,tak perlulah cerita pasal dunia awak yg berada dilubuk duit ke apa ! saya betul-betul tak suka ! i hate that seriously !!! saya pun ada kerjaya tapi saya tak suka nak heboh-hebohkan kat umum . luahkan diblog pun dah ok ,sebab kat blog ni hanya orang-orang tertentu je yg baca .

bytheway jika awak terror pun janganlah tunjuk depan-depan saya jugak sebab tak baik tau riak tu namanya  . . ahha dan saya memang anti pada orang yg suka sangat bangga diri sendiri ni . *mohon janganlah terasa ye hehee . .*

kalau ada yg ajak sembang jugak pasal diri dia yg hebat itu ???haha jawapan saya senang je  . .  saya akan 'seen' text dia  dan lepas baca saya pun blah! habis cerita !

pasal pasangan yg diidam-idamkan tu  ? saya  tak cerewet pun yg penting dia ada misai macam wak doyok hahaha kenal wak doyok ?? nanti saya upload wajah dia kat bawah tu eah ? tapi memang kena macam wak doyok ke ?? hahaha. . tipu je lah*  saya ni nakal , saya nak pasangan saya yg boleh  mendidik saya kedunia akhirat yg lebih sempurna dan diredhai oleh Allah . . tu jek .lelain tu ofcos lah boleh kasi saya makan zahir dan batin . . . .  eh!!  heheee





wow . . . . !!! so . .inilah wak doyok tu !!tak dapat dia ,dapat abang bermisai macam misai dia pun dah kira ok dah hahahaha . .k bhaii tipu jeeee~






Comments