NAMPAK MUDAH TAPI SUSAH

Salam maghrib sayang . . .

bila kita tunjukkan sayang kat seseorang ,bagaimanakah cara nya untuk kita yakin kan kat dia yg kita sedang sayang sangat kat dia ? ada orang cakap kalau sayang kenalah selalu *kontek* owh  . .memang kena ke ? kalau yg di sayangi tu perempuan dengan perempuan mungkin tak menjadi hal ,bagaimana dengan perempuan dan lelaki? tidakkah suara itu aurat jugak ?


ala cik Lyenda ni . .geli doe asik cakap pasal hal muhram ni . . macam kolot jek ,itu tak boleh ,ini tak boleh . . .adat la orang tengah sayang,calling-calling . . tu pun nak kepochi laaa. . .  .!


uit ! ada suara memberontak diluar sana ! ye memang kalau part agama ,orang muda belia akan boring  nak dengar or nak baca. . tapi itulah kenyataan  . aurat tetap aurat . .  halal tetap halal dan haram memang tetap haram . .   siapa yg tak puas hati dengan kenyataan saya boleh la pm saya di peshbuk saya tu huhuuu . . saya setia menanti text dari anda !

Comments