RAZMAN ??

lahai  . .gosip pulak  . .  kali ni nama Razman naik pulak dalam sejarah hidup saya ! benda yg dah hampir bertahun berlaku tetiba jadi satu cerita hot !!

saya ingin jelaskan disini Razman yg ada dalam jiwa naluri saya tu ialah seorang insan yg mana sebelum zaman saya ada akaun fb ni pun dia dah mari dah dalam dunia saya ! dia lah yg selalu bermain dalam jiwa saya waktu itu. banyak persoalan kenapa kami terpisah dan berpisah setelah 4 tahun couple ! oyeah !


cik Lyenda siapa kah dia razman ?
jejaka harapan malaya yg saya jumpa selepas saya habis SPM , saya duduk rumah 24jam then bosan-bosan on lah qute games ! apa qute games ? cari kat rumah mr google .



bila kenal razman ?
dalam tahun 2009 waktu tu qute games masih free . tak kena charge sesen pun ! siang malam pagi petang dok mengadap hp ! wow ! gilerrr dan masa tulah saya jumpa razman saya tu !



pernah jumpa razman face to face ?
tak pernah tapi call selalu lah maklum kekasih  itupun selepas 2 tahun kami couple baru saya bagi dia number fone,dan number fone tu pun dah saya bagi orang lain jugak *selepas break dengan dia* tabiat semula jadi saya ni ( suka bagi simcard kat orang )



razman budak mana ?
pahang !


siapa razman dengan cik Lyenda ?
Ok fine ! dia cinta siber pertama saya ! lahir tahun 1990 ,anak maklong midah ! lelain awak semua tak perlu tahu . yg awak perlu tahu razman budak yg baik ,penyayang , tak banyak hal dan sangat caring dan dia sungguh-sungguh memahami kehendak saya  sebagai kekasihnya  dan ada sedikit pencemburu buta orangnya ahha ! ok tu jek boleh saya cakapkan kat sini !



kenapa tinggalkan cinta yg dah hampir 4 tahun bersemi dgn razman ?
hello ! percaya pada qadaq dan qadar tak ?? ahha kalau awak percaya ,inilah namanya takdir dan hanya saya dan razman je tahu hal itu . dan lebih hebat ini melibatkan maruah keluarga saya ,so berpisah itu yg terbaik daripada kami berdua hidup dalam keadaan  tertekan dimasa akan datang .



dahlaaaa. . jangan banyak tanya lagi. . apa yg perlu awak tahu razman yg hadir dlm hidup saya tu bukan lah razman yg awak kenal ,azman ke ,salman ke , osman ke ,manman ke , no ! no ! no! takde sesiapa-siapa dalam fb saya tu yg kenal razman kecuali kawan-kawan sekampung dengan razman . . . kami dah lost contac hampir 2 tahun dah  dan razman  kini kenangan buat saya . . .  . dan setelah razman saya pergi dalam hidup saya , saya dah semakin serik untuk menjalinkan cinta siber lagi . . .  .hmmmm


hi !





Comments