Skip to main content

RAZMAN ??

lahai  . .gosip pulak  . .  kali ni nama Razman naik pulak dalam sejarah hidup saya ! benda yg dah hampir bertahun berlaku tetiba jadi satu cerita hot !!

saya ingin jelaskan disini Razman yg ada dalam jiwa naluri saya tu ialah seorang insan yg mana sebelum zaman saya ada akaun fb ni pun dia dah mari dah dalam dunia saya ! dia lah yg selalu bermain dalam jiwa saya waktu itu. banyak persoalan kenapa kami terpisah dan berpisah setelah 4 tahun couple ! oyeah !


cik Lyenda siapa kah dia razman ?
jejaka harapan malaya yg saya jumpa selepas saya habis SPM , saya duduk rumah 24jam then bosan-bosan on lah qute games ! apa qute games ? cari kat rumah mr google .



bila kenal razman ?
dalam tahun 2009 waktu tu qute games masih free . tak kena charge sesen pun ! siang malam pagi petang dok mengadap hp ! wow ! gilerrr dan masa tulah saya jumpa razman saya tu !



pernah jumpa razman face to face ?
tak pernah tapi call selalu lah maklum kekasih  itupun selepas 2 tahun kami couple baru saya bagi dia number fone,dan number fone tu pun dah saya bagi orang lain jugak *selepas break dengan dia* tabiat semula jadi saya ni ( suka bagi simcard kat orang )



razman budak mana ?
pahang !


siapa razman dengan cik Lyenda ?
Ok fine ! dia cinta siber pertama saya ! lahir tahun 1990 ,anak maklong midah ! lelain awak semua tak perlu tahu . yg awak perlu tahu razman budak yg baik ,penyayang , tak banyak hal dan sangat caring dan dia sungguh-sungguh memahami kehendak saya  sebagai kekasihnya  dan ada sedikit pencemburu buta orangnya ahha ! ok tu jek boleh saya cakapkan kat sini !



kenapa tinggalkan cinta yg dah hampir 4 tahun bersemi dgn razman ?
hello ! percaya pada qadaq dan qadar tak ?? ahha kalau awak percaya ,inilah namanya takdir dan hanya saya dan razman je tahu hal itu . dan lebih hebat ini melibatkan maruah keluarga saya ,so berpisah itu yg terbaik daripada kami berdua hidup dalam keadaan  tertekan dimasa akan datang .



dahlaaaa. . jangan banyak tanya lagi. . apa yg perlu awak tahu razman yg hadir dlm hidup saya tu bukan lah razman yg awak kenal ,azman ke ,salman ke , osman ke ,manman ke , no ! no ! no! takde sesiapa-siapa dalam fb saya tu yg kenal razman kecuali kawan-kawan sekampung dengan razman . . . kami dah lost contac hampir 2 tahun dah  dan razman  kini kenangan buat saya . . .  . dan setelah razman saya pergi dalam hidup saya , saya dah semakin serik untuk menjalinkan cinta siber lagi . . .  .hmmmm


hi !





Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx