SAJA MENDUGA

hai awak !

malam ni saya sengaja cari pasal dengan seorang gadis ! memang sengaja ! untuk apa ? hahaha untuk tahu  bagaimana kah reaksinya bila saya kata yg saya nak cari lelaki yg tak reti bukak apa-apa laman sosial didunia alam maya ni . nampaknya kerja saya berhasil ! jum tengok !



Mohdzulkarnaen Kedah
Sy nk tnya pda semua yg baca stats ni jika di beri pilhan pasngn mcm mana yg U ALL nak di jadikan pasngn hdp. .

 1. Baik hati.
 2. Hormat orang tua/muda
 3. Brtngngjwb
 4. Suke tlng orang
 5. Briman (soleh/soleha)
 6. Pndai melyn
 7. Rajin
 8. Memahami
 9. Pndai ambk hati
 10. Pndai urus kewngan
 11. Bnyk harta
 12 . Hensm / cntek
 13 . Bijak /pandai
 14. Lasak
 15. Pndai brdikari
 16. Ad krja tetap
 17. Sntiasa jga perckpan
 18. X memileh
 19. Kerja krajaan
 20. Kerja swasta

 lain - lain yg xad dlm list nyatakan jujur oke munkn dgn kejujuran u all boleh dpt jodoh yg baik .
 rajin - rajin lah brdoa ALLAH sntiasa mendgr
3 hours ago
Unlike

Shu Cyunx Dyea
xssah eh. Kna cqi btoi2 la.
Like · 2 hours ago

Lyenda Ixati
sy nak yg xtau nak on fb ,twitter,wasapp,wechat ,line ect. . . agak2 ade x ?
Like · Edit · 1 hour ago

Shu Cyunx Dyea
Haha. Ad tp x bnyk . . Yg buta IT sngt2 ja yg x tau bka smua 2. .
Like · 57 minutes ago

Lyenda Ixati
tulah . . teringin sgt nk cri yg xtau ape2 tntng dunia alam maya ni . . . :)
Like · Edit · 56 minutes ago

Shu Cyunx Dyea
em xleh jgk mcm 2. Dy ja x tau psai iT tp kta tau. Xleh jd mcm 2 ,xadil bg dy
Like · 34 minutes ago

Lyenda Ixati
xpe , jnji dia slmt dri dose alm maya ni . . .
Like · Edit · 30 minutes ago

Shu Cyunx Dyea
kta plak mcm mna? Xslamat dosa alam mya? Think first
Like · 21 minutes ago

Lyenda Ixati
yup. . kita yakin yg kita selamat dari dose alm maya ni sbb hanya kita yg tau siapa kita tapi kita tak tahu bagaimana pula hati si dia , untuk mendapat ygter baik ,kena cari, yg masih putih macam baby bru lahir yg xtau ape2 bkn yg dh tau macam2 . . . tu pendapat sy
Like · Edit · 17 minutes ago

Shu Cyunx Dyea
owh. Mcm mna pown xpa eh. Tp kta hnya mnusa biasa. Xkn dpt owg yg prfct!
Like · 5 minutes ago

Lyenda Ixati
tulah . . susahnya nk dpt . emm nenek2 ,atuk2 pun dh reti bkk fb ,wassap ,wechat. . emm

* DAN nampknya gadis tu sudah hangin dengan saya sebab lepas saya tunggu komen terbaru dia ,langsung tak ada  . .  . hehehee

Comments