Skip to main content

SAJA MENDUGA

hai awak !

malam ni saya sengaja cari pasal dengan seorang gadis ! memang sengaja ! untuk apa ? hahaha untuk tahu  bagaimana kah reaksinya bila saya kata yg saya nak cari lelaki yg tak reti bukak apa-apa laman sosial didunia alam maya ni . nampaknya kerja saya berhasil ! jum tengok !



Mohdzulkarnaen Kedah
Sy nk tnya pda semua yg baca stats ni jika di beri pilhan pasngn mcm mana yg U ALL nak di jadikan pasngn hdp. .

 1. Baik hati.
 2. Hormat orang tua/muda
 3. Brtngngjwb
 4. Suke tlng orang
 5. Briman (soleh/soleha)
 6. Pndai melyn
 7. Rajin
 8. Memahami
 9. Pndai ambk hati
 10. Pndai urus kewngan
 11. Bnyk harta
 12 . Hensm / cntek
 13 . Bijak /pandai
 14. Lasak
 15. Pndai brdikari
 16. Ad krja tetap
 17. Sntiasa jga perckpan
 18. X memileh
 19. Kerja krajaan
 20. Kerja swasta

 lain - lain yg xad dlm list nyatakan jujur oke munkn dgn kejujuran u all boleh dpt jodoh yg baik .
 rajin - rajin lah brdoa ALLAH sntiasa mendgr
3 hours ago
Unlike

Shu Cyunx Dyea
xssah eh. Kna cqi btoi2 la.
Like · 2 hours ago

Lyenda Ixati
sy nak yg xtau nak on fb ,twitter,wasapp,wechat ,line ect. . . agak2 ade x ?
Like · Edit · 1 hour ago

Shu Cyunx Dyea
Haha. Ad tp x bnyk . . Yg buta IT sngt2 ja yg x tau bka smua 2. .
Like · 57 minutes ago

Lyenda Ixati
tulah . . teringin sgt nk cri yg xtau ape2 tntng dunia alam maya ni . . . :)
Like · Edit · 56 minutes ago

Shu Cyunx Dyea
em xleh jgk mcm 2. Dy ja x tau psai iT tp kta tau. Xleh jd mcm 2 ,xadil bg dy
Like · 34 minutes ago

Lyenda Ixati
xpe , jnji dia slmt dri dose alm maya ni . . .
Like · Edit · 30 minutes ago

Shu Cyunx Dyea
kta plak mcm mna? Xslamat dosa alam mya? Think first
Like · 21 minutes ago

Lyenda Ixati
yup. . kita yakin yg kita selamat dari dose alm maya ni sbb hanya kita yg tau siapa kita tapi kita tak tahu bagaimana pula hati si dia , untuk mendapat ygter baik ,kena cari, yg masih putih macam baby bru lahir yg xtau ape2 bkn yg dh tau macam2 . . . tu pendapat sy
Like · Edit · 17 minutes ago

Shu Cyunx Dyea
owh. Mcm mna pown xpa eh. Tp kta hnya mnusa biasa. Xkn dpt owg yg prfct!
Like · 5 minutes ago

Lyenda Ixati
tulah . . susahnya nk dpt . emm nenek2 ,atuk2 pun dh reti bkk fb ,wassap ,wechat. . emm

* DAN nampknya gadis tu sudah hangin dengan saya sebab lepas saya tunggu komen terbaru dia ,langsung tak ada  . .  . hehehee

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx