11 MEI

Hai . . 11  mei datang lagi ! Hari ni separuh dari status difacebook rata-rata merupakan ucapan untuk IBU !

Ye . . itulah anak-anak kalau tak ada tarikh ni entah ada ke tak nak ber ucap bagai hehe. Sepatutnya ucapan saya sayang emak , terima kasih emak sebab lahirkan saya , emak ratu hati saya . . .tu hari - hari disebut dihadapan ibunya , ni tak , kena la tunggu 11 mei baru nak romantik bagai . silap haribulan emak nya pengsan terkejut sebab anaknya seperti buang tebiat nak wish happy mother day ! Hehee hati-hati ok

Tetapi yg saya tertarik anak-anak ni walaupun dah diberitahu jangan sambut , tapi ucapan makin siang ni makin rancak pulak di update ! Ahh lantak kau la nak ! Esok mesti kau dah update tentang cinta pulakkan ? So hari ni kau update lah pasal ibu kau banyak-banyak . . siapa nak halang ye dak ? Tu facebook kau ! Tak dosa memuji ibu dari dok memuja perempuan yg belum halal buat kau .

Gf boleh ditukar ganti tapi tidak ibumu . .

Comments