Skip to main content

BAHAYA BILA ONLINE PAGI

Morning ucux , achen , ayang , anje . . .. alololo gediknya harini kan ..adat la awek cun kalau bangun pagi dia memang nak kena manja-manja gitu . . . baru happening hari-hari yg mendatang ! yeaa. . .nilah fakta ! kalau pepagi dah down ,jawabnya sampai malam la mood asik nak down jek .awak tak caya ? ambil kapak belah la handphone . . cubalah !! hehee


kenapa lelaki kalau bangun pagi dia pun nak manja-manja jugak ? eh ! tanyalah kata orang lelaki kenapa tanya saya ? rata-rata kaum lelaki akan ada feel lain pesen bila bangun dari tidur pagi katanya lah kan . apakah ini fakta ??? ergh . . ini bukan fakta tapi realiti cik Lyenda oii . . . .dan saya akan jawab . . . ''owhhhh''

Dan kalau awak nak tahu lebih lanjut realiti kisah lelaki  yg begini ,baik awak search dirumah encik Google !! disebabkan itu jugak lah makanya saya sudah jarang online antara jam 6 am -9 am kalau ada pun saya hanya update status dan saya  tak akan bukak pun  inbox yg ada sebabnya  tersangatlah  bahaya disitu !! kalau bukak pun saya takkan balas , tunggu siang sikit baru saya balas text mereka .

untuk pengetahuan awak semua ,semua gambar 18sx yg saya terima dari orang kurang kasih sayang di fb tu ialah diwaktu pagi lah ! bila saya balas text mereka ,mereka pulak send gambar bukan-bukan  ! lahai , mungkin HOT pada dia tapi pada saya ish . .dah kenapa budak ni ??? hahahaha anak sapo lah tu ekk ? memang nampak sangat kekurangan kasih sayang nya tu  . .kesian kan . . .  tapi saya bukan nurse yg boleh merawat pesakit yg macam tu ,saya hanya cikgu taska yg mampu mengajar supaya murid-murid berkelakuan baik sesama manusia  . .tu jek !


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx