DAH BODOH BANGANG PULAK

awak . . .
saat saya menaip post entah apa-apa ni  ,saya rasa memang saya sorang je yg hidup dalam dunia ni , ada ketika bunyi suara burung pun saya anggap macam bunyi angin lalu ,tapi saya tau itu bunyi burung!

adik saya pulak sedang menuntun cerita indon heart siri 2 ditv astro ria  tu ! alahai ,sangat membosankan ! sehinggakan lagu cerita tu pun saya rasa macam bunyi ayam berkokok tapi saya tau tu bunyi lagu ! mana ada dibandar ni bunyi ayam berkokok kan ? kalau ada pun tu bunyi 'bapak ayam' .

saya on facebook ! entah apa yang ada disitu ! saya tercari-cari port paling indah untuk saya lepak di fb tu ,tapi hampa ,yang ada cuma budak budak kecil tingkatan 4,5  send friend request kat saya ,adeh untuk apa je adik-adik ni lahai pergilah study dulu ,exam semesta kedua dah makin hampir ni kan  . . . emm

awak . . tiap masa saya cari awak . . .tapi awak entah kat mana. status awak keluar ,tapi awak tak jugak timbul !awak ada disitu ,tapi entah dimana . kadang-kadang hati saya berbisik  bodoh  . . .

kat mana awak ni agaknya sayang , saya rindu.  . . . 

ye awak saya memang bodoh ! cari benda yang dah jauh ! kadang -kadang saya menangis sunyi . .tapi akhirnya saya akui , apeke bangang aku ni menangis untuk  dia yang dah pergi . .

awak . .entah bila bodoh dan bangang saya akan padam dari sumbunya .saya pun tak dapat nak jangka. tapi selagi hayat dikandung badan ini , selagi minda saya masih waras berfungsi , selagi saya punya perasaan sayang , saya takkan berhenti menjadi seorang yg bodoh dan bangang kerana merindukan awak . .  ye awak ,saya kena tahu hakikat ini yg selama ini betapa bodoh dan bangangnya saya melakukan semua kerja sia-sia itu . . .

 terima kasih awak kerana dah berjaya buat saya rasa betapa bodoh dan bangangnya saya harini .

Comments