Skip to main content

FILM HINDI

hai awak . . saya masih tak paham kenapa film hindustan masih  menjadi kegilaan orang melayu zaman GST ni ! selalunya hanya orang-orang era pop yeyeh je yang minta hindustan !

kalau tanya kat mama saya , apa kelebihan ,keseronokkan menuntun film hindi tu ? jawapan beliau ialah : pelakonnya comel dan handsome ,lagu best-best , banyak cerita yang sedih dan happy ending . jalan ceritanya menarik. dan background lokasi pun  ya hebat-hebat . .ohnya . .

tapi kalau tanya kawan-kawan kat facebook tentang apa kelebihan film hindustan ni ,maka jawapnya ialah :



Muhammad Aizat
bestnya sebab orang suka. tak suka tak payah tgk. haha
Unlike · 1 · Delete · Yesterday at 3:55pm

Dekya Ya
romantik~
Unlike · 1 · Delete · Yesterday at 3:58pm

Park Su
Sbb siaran lain xde cter..oh..aku jua terjebak
Unlike · 1 · Delete · Yesterday at 3:59pm


Ahmad Shukri
sapna hey koie bahana..kojie budok pekan
Unlike · 2 · Delete · Yesterday at 4:04pm


Modestos WanJawa
bab dia lawan dengan menipu memang epic gile...
hahahaha
Unlike · 1 · Delete · Yesterday at 4:28pm


Kuzumie Michies
Dancing pastu gaduh dia bunyi kow2 kekekeke
Like · Delete · Yesterday at 6:54pm

Syaasz Yatim
Yunkk!!! Lbh citer kita dua kan??*kenyit mata kat sweet heart..

( atas ni komen Syaasz yg sedia  nakal :p ) keh3



** hehehe itulah kawan-kawan saya ! mereka memang pro bila bagi komen  :*

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx