FILM HINDI

hai awak . . saya masih tak paham kenapa film hindustan masih  menjadi kegilaan orang melayu zaman GST ni ! selalunya hanya orang-orang era pop yeyeh je yang minta hindustan !

kalau tanya kat mama saya , apa kelebihan ,keseronokkan menuntun film hindi tu ? jawapan beliau ialah : pelakonnya comel dan handsome ,lagu best-best , banyak cerita yang sedih dan happy ending . jalan ceritanya menarik. dan background lokasi pun  ya hebat-hebat . .ohnya . .

tapi kalau tanya kawan-kawan kat facebook tentang apa kelebihan film hindustan ni ,maka jawapnya ialah :



Muhammad Aizat
bestnya sebab orang suka. tak suka tak payah tgk. haha
Unlike · 1 · Delete · Yesterday at 3:55pm

Dekya Ya
romantik~
Unlike · 1 · Delete · Yesterday at 3:58pm

Park Su
Sbb siaran lain xde cter..oh..aku jua terjebak
Unlike · 1 · Delete · Yesterday at 3:59pm


Ahmad Shukri
sapna hey koie bahana..kojie budok pekan
Unlike · 2 · Delete · Yesterday at 4:04pm


Modestos WanJawa
bab dia lawan dengan menipu memang epic gile...
hahahaha
Unlike · 1 · Delete · Yesterday at 4:28pm


Kuzumie Michies
Dancing pastu gaduh dia bunyi kow2 kekekeke
Like · Delete · Yesterday at 6:54pm

Syaasz Yatim
Yunkk!!! Lbh citer kita dua kan??*kenyit mata kat sweet heart..

( atas ni komen Syaasz yg sedia  nakal :p ) keh3



** hehehe itulah kawan-kawan saya ! mereka memang pro bila bagi komen  :*

Comments